Chathulp bij examens!

Door Bjorn

Ik was dus laatst weer in Nederland, het schijnt dat jullie nu allemaal examens hebben. Ik heb daar geen last van, maar goed, ik heb het al druk genoeg, jullie weten niet wat het is, modellenwerk. Hoe dan ook, ik had dus gehoord dat iedereen dik in de stress zit voor de examens Aardrijkskunde en Geschiedenis. Via via hoorde ik dat er docenten online komen om jullie vragen te beantwoorden.

Dus hoe werkt het dan, vragen jullie mij. Nou, eerst dreigen de examens te beginnen, waardoor jullie allemaal in de stress schieten. Daarna gaan jullie naar www.examen.nl, waar je de emailadressen kunt vinden van de leraren die hieraan meedoen. Op die manier kunnen zij online al je vragen beantwoorden en hoef je een stuk minder in de stress te zitten. Het schijnt dat je ook op die site je vragen achter kunt laten voor zowel leerlingen als docenten, maar je weet hoe het gaat, direct antwoord is het beste. Die leraren zijn online twee dagen voor ieder examen tussen 20.00 en 21.00, met het oog op geschiedenis is dat dus zondag online zitten.
Dus als ik jullie was, zou ik die kans nemen, maar zelf hoef ik dat niet zo nodig meer. Hoe zeg je dat, tsja, ik heb er zelf niet zoveel aan, als jullie er beter van worden, waarom zou ik het dan niet vertellen hè. :)

Gepubliceerd op 21 mei 2007
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS