Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

WIN! Gesigneerd boek van Tommy Wieringa

WIN! Gesigneerd boek van Tommy Wieringa

Wie kent 'm niet? Dan heb je onder een steen geleefd. Tommy Wieringa is één van de bekendste schrijvers in Nederland. Zijn boek Joe Speedboot komt op bijna op iedere leeslijst voor. Dit jaar schreef hij het boekenweekgeschenk Een mooie jonge vrouw

Tommy Wieringa is een naam die je, eenmaal een boek gelezen, niet snel meer vergeet. Zijn verhalen duizelen van enthousiasme en spanning. Lezen is geen moment meer saai. Dat vond blogger Lisa ook, en dus sprong ze een gat in de lucht toen ze hem mocht gaan interviewen over zijn schooltijd.

Tommy vertelt haar over zijn rusteloosheid. En wat doen rusteloze mensen, behalve een wiebelen en wippen op hun stoel in de klas? Juist, ze gaan reizen. Tommy Wieringa heeft een aantal geweldige reisverhalen geschreven en die gebundeld in het boek Ik was nooit in Isfahaan.

Winnen

Scholieren.com geeft een gesigneerd exemplaar van 'Ik was nooit in Isfahaan' weg. Ik was ook nog nooit in Isfahaan, ook nog nooit verder weg dan Europa overigens, maar de titel alleen al spreekt tot de verbeelding. 

"Vanaf het begin van hun relatie voelt ze zich schuldig tegenover Alex. Niet omdat ze hem niet alles over zichzelf heeft verteld, welke vrouw van zevenentwintig die de prins van haar dromen – en letterlijk dus een prins – ontmoet, doet dat? En wat doen al die verhalen over haar vriendjes en de wilde feesten in Buenos Aires of New York er nou toe? Alsof hij zelf een groentje was! Maar zwijgen is iets anders dan liegen." (Fragment uit Ik was nooit in Isfahaan)

Was je ook zo overdonderd toen je 'Joe Speedboot' las? Doe dan mee met de prijsvraag hieronder en maak kans op het geweldige reisverhalenboek met Tommy Wieringa's handtekening.

Gepubliceerd op 18 maart 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.