Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Trend: eyebombing

Trend: eyebombing

Door Lotte

Herinner je je die kleine plastic plakoogjes nog? Die je vroeger op je viltstifttekeningen of een verjaardagskaart plakte? Ligt er nog een pakje ergens tussen de stofvlokken onder je bed? Sta je op het punt ze weg te gooien?

STOP! Ho! Nee! Ze zijn niet kinderachtig of nutteloos, ze zijn een trend!

De blogreeks #trending is al jarenlang de populairste rubriek op Scholieren.com. Van schelden met kanker tot smijten met melkpakken, planking, geiten op YouTube en de Harlem Shake: Scholieren.com beschrijft 't als eerste. Teruglezen? Check hier het archief.

Eyebombing is een enorme trend waar massaal mensen van over de hele wereld aan mee doen. Het is simpel: pak je wiggle wiggle-oogjes en plak ze op een object. Kan van alles zijn. Deurknop, lantaarnpaal, sinaasappel, verkeersbod, prullenbak, hond, leraar.. Maak er 'n foto van en post hem online, op de speciale eyebombing-facebookpagina bijvoorbeeld. En klaar is Kees! 

Ogen in je voorvakje

Toen ik deze trend ontdekte, viel ik van m'n stoel af. Letterlijk. Ik ben namelijk een fervente eyebomber. Zonder dat ik wist dat die trend überhaupt bestond! Ik heb altijd een pakje Hema-plakoogjes in het voorvakje van mijn tas zitten, klaar om aan te vallen.

Mijn school zit al helemaal onder de oogjes; in de wc's, op de kluisjes, op de lichtknopjes. Maar mijn meesterwerk, de crème de la crème van mijn oogjesrepertoire, hangt op school in het kunstlokaal (zie foto). En heeft al menig leerling laten schrikken. Gnè gnè.

Om te laten zien hoe makkelijk eyebombing is, hier een kleine fotoreportage in mijn woonkamer: 

Dus, waar wacht je nog op? Grijp die oogjes en plak onder die zooi! 

Gepubliceerd op 1 mei 2013
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Kim

Kim

Eigenlijk hadden we bij de publicatie van dit blog de hele Scholieren.com-voorpagina tijdelijk van virtuele wiggle wiggle-oogjes moeten voorzien. Nou ja, next trend better.

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.