Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Geiten veroveren Youtube

Geiten veroveren Youtube

Door Lotte

Je bent ze vast al wel eens tegengekomen: krijsende geiten op Youtube. Denk je gewoon even een lekker nummertje te luisteren, krijst er opeens 'n geit doorheen. Grappig? Heel de wereld vindt het hilarisch!  Ondertussen staan er al duizenden filmpjes op internet.

Schreeuwen en krijsen

Dat er rare filmpjes circuleren op internet, weten we al wel. Zo maakten we al filmpjes met gekke dansjes van dertig seconden en zijn we groot fan van de meest debiele video's op Dumpert. Kan het nog gekker? Ja! Nu is er namelijk weer een nieuwe trend in Youtube-land: de geitenfilmpjes.

De wereld pist massaal in z'n broek van het lachen om die filmpjes. Om wat, vraag je? Niet om een leuke caberatier of een Funniest Homevideo, maar om een schreeuwende geit. Ja, echt. Een schreeuwende geit. Luister je naar de nieuwste song van Taylor Swift of Rihanna, krijst er opeens een geit doorheen. En that’s it. Het meest trieste is nog wel: ik dacht dat ik best een goed gevoel voor humor had. Niet dus. Elke keer dat die geit zijn bek weer opentrekt, rol ik m’n stoel af van het lachen.

De grappigste geitenfilmpjes

Er staan inmiddels al duizenden geitenfilmpjes op het internet, maar speciaal voor jullie een selectie van de allergrappigste:

Ook heel erg leuk: ‘Baby’ van Justin Bieber, ‘Dynamite’ van Taio Cruz, ‘Rolling in the Deep’ van Adele, ‘Friday’ van Rebecca Black en ‘What makes you beautiful’ van One Direction.

Geiten veroveren de wereld

Er zijn trouwens ook geitenfilmpjes zonder bekende songs te vinden: deze bijvoorbeeld, waarin geitenkreten net menselijk lijken. En nu er ook ineens gegeitiseerde filmfragmenten opduikelen, hou ik mijn fingers crossed dat die geit echt óveral gaat komen. Dat de geit niet alleen YouTube, maar de hele wereld overneemt. Elke avond 'De Geit Draait Door' en 'Man Bijt Geit'. In 2016 de Olympische Geitenrennen. Herziende boeken voor Nederlands: Beter één geit in de hand, dan tien in de lucht. En geeft Koning Alex straks z'n eerste troonrede, knalt die geit gelijk in beeld. "Landgenoten, MÉÉÉÉÉH!"

Gepubliceerd op 3 maart 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

N.

N.

Ik had hier echt nog nooit van gehoord of er ook maar iets van gezien. Terwijl ik toch best veel filmpjes op youtube kijk.

11 jaar geleden

L.

L.

Hij lagt~!

11 jaar geleden

U.

U.

dit is zo mogelijk nog erger dan de harlemshake...waar eindigt het met deze wereld...???

11 jaar geleden

H.

H.

niet huilie huilie doen. Kijk die geitjes. De schattigheidsfactor. Tienduizend. Ahw.

11 jaar geleden

M.

M.

Oh Lotte, wat moest ik zonder jou. Je hebt me zojuist uit een studeer-dip gehaald. Na het zien van deze filmpjes kan ik met frisse moed weer verder :D

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.