Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Trend: make-up tutorials

Trend: make-up tutorials

"F*ck," denk ik terwijl ik op zoek ben naar het perfecte jurkje voor dat ene feestje. Als meisje is kleding niet genoeg: daar hoort ook make-up bij.

Een dagelijkse klodder foundation, oké. Maar hoe fix je zo'n ingewikkelde feestlook? Dat leer je op 't web.

Rages/HIPspot de redactie van Scholieren.com trends op het schoolplein. Zoals Draw Somethingkoptelefoons van 160 euro en "leuk-leuk".  Ook een rage gespot? Deel het met ons in de reacties!

Als YouTube-fanaat kijk ik elke dag wel een leuk, grappig of interessant filmpje op YouTube, maar deze zijn niet alleen grappig of leuk. Soms zijn ze hartstikke handig en noodzakelijk.

Mega-trend

Wanneer ik 'make-up tutorial' intik, krijg ik al enkele duizenden hits met allerlei meiden die geloven dat zij het beste idee hebben voor jouw 'clubbing'-make-up. Niet dus.

Mijn favoriete vlogger op YouTube is Juicystar07, want zij geeft naast tips voor je partylook ook nog veel andere tips die je kunt gebruiken voor dagelijkse make-up sessies:

Extreme make-overs

De trend is niet nieuw, maar het valt me de laatste tijd op dat er naast 'normale' make-up tutorials ook steeds meer extreme varianten hebt. Die tutorials toveren mannen om in prachtige vrouwen - of andersom -  of een Aziatische dame laat zichzelf lijken op Angelina Jolie en Scarlett Johansson. Je kunt tegenwoordig niet alleen je wallen, puistjes en bruine vlekken wegwerken, maar ook je gezicht compleet verbouwen met make-up:

Maar waarom zijn deze trends zo hot en happening? Doe jij hier ook aan mee of laat jij het er maar bij zitten? Plaats een reactie hieronder!

Gepubliceerd op 30 mei 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

N.

N.

Op dit moment zit ik ook toevallig een filmpje te kijken van Pixiwoo, zij heeft ongeveer hetzelfde gezicht als mij, dus haar videos zijn wel handig. MichellePhan, Nikkietutorials en juicystar zijn ook mijn fav's.

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.