Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Rob, ik hou van je

Rob, ik hou van je

Door Kim

Eindredacteur Kim ligt momenteel huilend onder haar bureau, omdat onze striptekenaar Rob vandaag z'n allerlaatste stripje heeft gepubliceerd op Scholieren.com. Speciaal voor hem zette ze haar diepste gevoelens op papier.

 

Lieve Rob,

Vannacht heb ik alweer over je gedroomd. Over jouw sexy handen, je mooie boekjes, je tomeloze fantasie. Ik hou van je, Rob.

Via-via kenden we elkaar al langer, maar in augustus 2010 sloeg de blauwe vonk echt over. Jij, ik, twee beeldschermen, één gedachte. Jij tekende over Mexicaanse griepmannetjes, ik werd spontaan overspoeld door koorts en blozende wangen.

We spraken elkaar nauwelijks, maar één beeld zegt gelukkig meer dan duizend woorden. De zes plaatjes die jij elke week op Scholieren.com publiceerde, schitterden op mijn beeldscherm als de slotjesbeugel van een puber. Jij bent zo anders dan alle andere striptekenaars: jij doorgrondt de wereld om ons heen en begrijpt de aliens, de zombies en de Laura Dekkers. Samen kunnen wij de wereld aan.

En jij houdt ook van mij, zoveel is wel duidelijk. Je ondeugende geflirt, je dikke portemonnee, je opvallende jaloezie om mij voor jezelf te houden. Het schattige indirect tonen van je gebreken als je scheetjes, vetjes en woeste wenkbrauwen. Maar dat geeft niet Rob, jij bent mijn enige. Jij zit eeuwig in mijn hart als een mee-eter in een plastic zakje. Jij gaat nooit meer weg.    

Maar na twee jaar sloeg het noodlot toe. Enkele onenigheden in ons digihuwelijk kwamen tevoorschijn als tienertongen tijdens een zoensessie. Jij wilde verder met je leven, ik wilde doorgaan met mijn puberale gedrag. Jij had het over een carrière, ik over kinderen.

Wat heb ik verkeerd gedaan, Rob? Hou je niet meer van me? Heb je een minnares? Kan ik niet goed kussen? Ik kan je niet missen, Rob! Mijn tranen zullen nog verwoestender zijn dan afwasmiddel op mijn nagellak.

Rob, ik hou het niet langer uit. Ik wil zwelgen in jouw handen, getekend worden zoals Kate Winslet op een boot en vervolgens samen met jou zinken tot in de eeuwigheid. Blijf, Rob, BLIJF!

 

Voor eeuwig de jouwe,

 

Kim   

Gepubliceerd op 25 januari 2012
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

D.

D.

Inderdaad, BLIJF, ROB!

Super artikel! :)

12 jaar geleden

E.

E.

hoi rob

ik heb een probleem met school ik wil heel graag naar het vwo maar mijn
cijfers gaan steeds verder achteruit!
wat moet ik doen???!!!!!!!!?????
groeten van een eva

12 jaar geleden

K.

K.



En dit is nou precies waarom Rob ons niet mag verlaten. Hoe kan Eva nou staande blijven in deze hectische wereld zonder hem?

12 jaar geleden

S.

S.

@eva: dat is heel makkelijk. Je moet de leraar hypnotiseren. Duh. ;) Maar je hebt er nog een probleem bij: Rob verlaat Scholieren.com. Hij zal nooit meer problemen van scholieren oplossen.

Sterkte, Eva. Ik hoop dat je er uit komt zonder Rob.

12 jaar geleden

J.

J.

Hé, ik heb een Eva geïnterviewd die van vwo-6 naar havo-5 ging. Toeval..?

12 jaar geleden

B.

B.

ROB plz blijf!!!!!!!!
ik heb een vraagje!
Kan je verliefd worden op twee mesen dus een Girl en een Boy tegelijk?

12 jaar geleden

H.

H.

nee.

10 jaar geleden

M.

M.

Tuurlijk wel!! Wat Heejj zegt slaat nergens op, misschien hij of zei een mindere ervaring hiermee. Maar het is heel normaal om zowel een boy en girl leuk te vinden/verliefd te zijn!

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.