Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Vraag 't aan Rob: epileer-error

Vraag 't aan Rob: epileer-error

Door Rob
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

S.

S.

Zo had ik het nog nooit bekeken.

12 jaar geleden

K.

K.



@Simon: Simon, ik hoor positivisme in je digitale stem. Maar hoe kun je dit nou als iets positiefs opvatten? Dit is toch hartstikke irrealistisch? Hier hebben meisjes met ongelijke wenkbrauwen helemaal niets aan. En mannen met wenkbrauwen die de neiging hebben zich te vereenzelvigen, trouwens ook niet.

12 jaar geleden

J.

J.

Of je doet als haar (http://farm3.static.flickr.com/2599/4139734560_6273fe1834.jpg) en plakt diamantjes op je wenkbrauwen. Creabea.

12 jaar geleden

M.

M.

Ik vind het anders een super handige oplossing Kim! Al dat gedoe om die twee verdwaalde stukjes lichaamshaar boven je oogleden.
Zelf stel ik voor dat we als redactie een trend setten door dit advies van Rob allemaal op te volgen, wedden dat de rest van Nederland massaal volgt? - hebben we meteen een artikel voor de trend-rubriek.

12 jaar geleden

J.

J.

Beetje krom, maar wel grappig

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.