Inleiding!Wij doen het over Beyoncé Gissele Knowles. Ze komt uit Texas {USA}. Ze is op 4 september 1981 geboren. Ze is vooral bekend geworden door Destiny’s Child en haar eigen liedje Crazy in love. Ze maakt R&B en Pop. Haar vader helpt haar met veel dingen zoals, ze zijn begonnen met Destiny’s Child. Haar moeder maakt meestal al haar kleren voor haar optredens. Ze heeft al met veel bekende mensen gewerkt zoals, Sean Paul, Missy Elliot, en haar verloofde Jay-Z.Beyoncé Giselle Knowles:


Dit is Beyoncé Knowles ze is geboren op 4 september 1981.Haar echte naam is Beyoncé Giselle Knowles

Ze begon haar carrière al op 7-jarige leeftijd onder leiding van haar vader, producer Matthew Knowles. Samen met haar nicht Kelly Rowland, LeToya Luckett en LaTavia Roberson vormde Beyoncé met haar vader in 1990 de groep Destiny’s Child. Om een platencontract te krijgen deden ze mee aan het programma Star Search (soort van idols) maar ze wonnen niet maar kregen toch een platencontract aangeboden. Hun eerste echte album verscheen in 1998. Hun tweede album kwam uit in 1999 genaamd The Writing’s On The Wall. Destiny’s Child heeft besloten om een tijdje uit elkaar te gaan om hun solo carrière te verbeteren en later weer bij elkaar te komen. Op 24 juni 2003 heeft dus ook beyoncé haar eerste echte solo album uitgebracht.Waar en met wie heeft ze de muziek opgenomen:


De inmiddels 22-jarige beyoncé heeft Dangerously In Love opgenomen in New York, Los Angels, Miami en Atlanta samen met veel gastartiesten zoals Missy Elliot, Jay-Z, Sean Paul, Mark Baston, Mario Winans, D-Roy, & OutKast’s Big Boy, rich Harrison, Fanatic en Scoort Storch. Beyoncé heeft zelf de meeste liedjes gescheven en bij bepaalde heeft haar vader Mathew Knowles haar geholpen. In de meeste nummers heeft Beyoncé haar emoties geuit.

En tevens is Beyoncé bezig met haar acteercarrière. Ze heeft bijvoorbeeld al in hiphopopera “Carmen’’ gespeeld en een jaar later speelde ze in Austin Powers 3: “Goldmember’’ en Beyoncé is ook nog eens bezig met twee nieuwe filmprojecten en ze is ook te zin in door Spike Lee geregisseerde commercials voor Pepsi-Cola. Ook vormt Beyoncé sinds kort het nieuwe gezicht voor L’Oreal.

Twee nieuwe kledinglijnen:


Beyoncé gaat dit jaar twee kledinglijnen op de markt brengen. Samen met haar moeder Tina Knowles, die de stylist is van haar dochter en Destiny's Child, zal Beyoncé de kleding ontwerpen. De eerste lijn bestaat uit zoals T-shirts en jeans, terwijl de andere lijn een betaalbare collectie moet worden. "Veel jongeren zijn gek op mode en designer kleding, maar kunnen zich dit vaak niet veroorloven. Ik wil een betaalbaar alternatief bieden. Een sexy en vrouwelijke lijn die ik zelf zou willen dragen."

4 grammy’s voor beyoncé:


Voor haar single “Crazy in Love’’ kreeg Beyoncé 2 prijzen en voor haar album Dangerously in love kreeg ze er ook 2. Ook werd ze uitgeroepen tot de beste vrouwelijke R&B-artiest. Dus bij elkaar heeft Beyoncé 4 Grammy’s gewonnen.Beyoncé en haar liefdes leven


Beyoncé Knowles en de rapper Jay-Z zijn van plan binnenkort te gaan trouwen.

Dat deed hij tijdens een feestje. Hij pakte de microfoon en vertelde aan iedereen dat hij de liefde van zijn leven had gevonden in Beyoncé. De zangeres stond naar hem te glunderen en genoot van al Jay's lieve woordjes. De relatie van het koppel staat bekend vanwege hun mysterieuze gedoe over hun liefde. Ze hebben het nieuws maanden lang verborgen weten te houden. De vonk sloeg over toen ze samenwerkten aan de single ’03 Bonnie & Clyde'.Beyoncé maakt reclame:


Beyoncé Knowles heeft een contract getekend ter waarde van 2.5 miljoen pond bij Tommy Hillfiger. De Destiny’s Child zangeres zou het parfum van de ontwerper gaan promoten. Het gaat goed met het promotiewerk van Beyoncé, want ze kreeg ook al miljoenen voor haar inzet bij Pepsi. Zelf heeft ze ook plannen om van start te gaan met haar eigen kledinglijn. Er zou ook een nieuw nummer geschreven worden die Beyoncé gaat zingen in de tv-spots voor Hilfiger. Tommy zelf is erg blij met Beyoncé. Ze is een absolute topper en mensen kijken naar haar op en dat is belangrijk om je producten te verkopen. Beyoncé is mooi, intelligent, heeft stijl en heeft een warme persoonlijkheid, aldus de ontwerper.

Wat voorn muziek maakt beyoncé?


Beyoncé maakt vooral R&B en Soul. Ze heeft een grammy gekregen voor beste vrouwelijke R&B artiest. Ze is eigenlijk door gebroken met haar liedje ‘’Crazy in Love’’. En ze heeft ook voorheen liedjes gemaakt met Destiny’s Child.

Hoe is soul ontstaan?


Soul is ontstaan door gospel muziek. De liedjes gaan vooral over liefde en je eigen mening. Stevie Wonder is vooral bekend door Soul muziek.Hoe is R&B ontstaan?


De belangrijkste vertegenwoordiger van de R&B is Fats Domino. Hij heet eigenlijk Antoine, hij wordt ook wel eens Fats genoemd omdat hij nogal dik is.

Zijn muziek heeft eenvoudige akkoorden die worden begeleid door vaste muzikale patronen in de bas. Daaraan is de R&B te herkennen.Hoe is hiphop ontstaan?


Hiphop is ontstaan in New York. Op de muziek worden ook vooraf bedachte teksten op gezegd op een ritmische manier. De teksten rijmen meestal. De maker wil daarmee een boodschap doorgeven.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

B.

B.

Echt heel erg vet van jou dat je beyonce hier op zet ik ben ook een heel erge fan van haar majah ik wilde alleen zeggen dat het heel erg vet cool was doei doei!!!!!!

15 jaar geleden

S.

S.

ik vindt het heel goed geschreven ik heb zelf een 8 gehaald der voor dank je wel

13 jaar geleden

H.

H.

bedankt voor ditt verslag ik heb het gekopieerdd en heb er een 8.9 voor. ;o
thnx x

9 jaar geleden

K.

K.

hey wat een super site ik ben er dol op!! Ik kreeg een 9!! en heb alles overgescheven!!! Thank you

9 jaar geleden

N.

N.

geweldig ik heb nu een spreekbeurt erover hahahah!!!

9 jaar geleden

B.

B.

beyoncé is de max!!!!!!!!!!!

8 jaar geleden

B.

B.

hooi ik ben beyonce (misschien geloof je niet dat dat mijn naam is maar dat is wel zo) en ik ben 13 jaar ik ben ook voor een kwart amerikaans van myn moeder en jahh in america zijn ze inderedaad heel dol op de kledinglijk van beyonce en haar moeder. ik heb ze zelfs een keer gepast de echte handgemaakt door beyonce en haa moeder. ik woon nu zo'n 8 jaar in nederland. en ik ga met de vakantie ieder jaar naa marokko of naar south carolina en de aankomende zondag gaan we naar mijn oma in new york. en 'k spreek vantastisch amerikaans omdat jah mijn oma kan geen nederlands duss moet ik wel amerikaans met haar praten. i love this site. en ik kan hier veel van leren laatst had ik een werkstuk over nelson mandela en daar kreeg ik en 8.9 voor en van de anderen over THE REAL LIFE OF BEYONCE. En daar kreeg ik een 9.5 voor.
Groetjes Beyonce

8 jaar geleden

M.

M.

WAUW dit is echt goed !
En is dit allemaal waar ?

8 jaar geleden

E.

E.

ik vind het heel leuk dat jullie het over beyonce doen ik kan er heel veel informatie mee opsteken voor mijn werstuk gr eva

8 jaar geleden

C.

C.

woehoe!!! nu hebben Beyonce en JAY-Z een kindje WHOEHOE!!! BEYONCE RULES!!!

8 jaar geleden

A.

A.

ik vind het heel leuk dat jullie al die dingen hebben gemaakt en ik weet nu veel meer over beyonce ik vind het ook heel grappig dat beyonce uit groep 8 ook beyonce heet (:)

8 jaar geleden

A.

A.

ik vin het nogmaals heel leuk maar somigge dingen zijn oud

8 jaar geleden

H.

H.

dankje voor de info.

8 jaar geleden

N.

N.

Ik ga een muziekpresentatie over Beyoncé doen. Dit werkstuk helpt me een handje. bedankt daarvoor.

Groetzels uit Friesland:)

Noëlle

8 jaar geleden

M.

M.

Dit is letterlijk overgenomen!

7 jaar geleden

F.

F.

goed gedaan hahah

3 jaar geleden

Hajar

Hajar

sow sow thnx voor de verslag

1 jaar geleden

Hajar

Hajar

deze spreekbeurt is gemaakt voordat ik geboren werd
zo grappig

1 jaar geleden

saar

saar

everything here is fake. how dare you write such things. everything comes from wikipedia translated to dutch. go search for information on a real site don't believe everything that people want to give you as information if you have not even discouraged beyonce yourself.this makes me very angry!!

10 maanden geleden