Alleen vmbo'ers gezocht! Waar denk jij aan bij duurzaamheid? Vul de vragenlijst in en maak kans op een Bol.com bon van 15 euro

Meedoen

Computers

Beoordeling 3.5
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 1e klas vmbo | 218 woorden
  • 19 mei 2001
  • 234 keer beoordeeld
  • Cijfer 3.5
  • 234 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Computers
Je hebt verschillende soorten computers en je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor internet, games en tekstverwerking. Er zijn ook computers die speciaal gemaakt zijn om te opereren als server.
Games
Je hebt verschillende spellen die je kunt spelen op de computer. Er zijn spellen waarbij je veel dingen moet bouwen en je hebt ook spellen waarbij je moet schieten. En zo zijn er nog veel meer soorten. Als je de nieuwste games wilt spelen dan heb je meestal wel een snelle computer nodig met een goede video kaart er in.
Internet
Op internet kun je veel informatie vinden over van alles en nog wat. De meeste mensen die een computer hebben, hebben ook internet. Voor internet heb je niet zo’n hele snelle computer nodig. Je hebt verschillende soorten internet. Je hebt internet via de kabel en via inbellen en dan heb je nog andere soorten internet die nog sneller zijn enzo maar die zijn niet overal beschikbaar.

Tekstverwerking
Met de meeste computers kun je wel tekst verwerken. Meestal worden ze daar ook voor gebruikt. Voor tekstverwerking heb je niet zo’n hele snelle computer nodig, dit kan op de meeste computers wel.
Je hebt dus verschillende soorten computers. Het soort systeem dat je nodig hebt ligt dus aan de eisen die je aan een computer stelt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

E.

E.

je saai werkstuk over computers

19 jaar geleden

H.

H.

hey,dank je wel dat je je werkstuk op scholieren.com heb gezet want ik heb er een 9 voor gekregen tnx

19 jaar geleden

A.

A.

Wat een slecht werkstuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 jaar geleden