Computers

Beoordeling 3.5
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 1e klas vmbo | 218 woorden
  • 19 mei 2001
  • 234 keer beoordeeld
Cijfer 3.5
234 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Computers
Je hebt verschillende soorten computers en je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor internet, games en tekstverwerking. Er zijn ook computers die speciaal gemaakt zijn om te opereren als server.

Games

Je hebt verschillende spellen die je kunt spelen op de computer. Er zijn spellen waarbij je veel dingen moet bouwen en je hebt ook spellen waarbij je moet schieten. En zo zijn er nog veel meer soorten. Als je de nieuwste games wilt spelen dan heb je meestal wel een snelle computer nodig met een goede video kaart er in.

Internet

Op internet kun je veel informatie vinden over van alles en nog wat. De meeste mensen die een computer hebben, hebben ook internet. Voor internet heb je niet zo’n hele snelle computer nodig. Je hebt verschillende soorten internet. Je hebt internet via de kabel en via inbellen en dan heb je nog andere soorten internet die nog sneller zijn enzo maar die zijn niet overal beschikbaar.

Tekstverwerking

Met de meeste computers kun je wel tekst verwerken. Meestal worden ze daar ook voor gebruikt. Voor tekstverwerking heb je niet zo’n hele snelle computer nodig, dit kan op de meeste computers wel.

Je hebt dus verschillende soorten computers. Het soort systeem dat je nodig hebt ligt dus aan de eisen die je aan een computer stelt.

REACTIES

E.

E.

je saai werkstuk over computers

20 jaar geleden

H.

H.

hey,dank je wel dat je je werkstuk op scholieren.com heb gezet want ik heb er een 9 voor gekregen tnx

20 jaar geleden

A.

A.

Wat een slecht werkstuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.