Ben jij weleens opgelicht?

Wij doen onderzoek naar online oplichting onder jongeren. Vul de vragenlijst in (ca 5 min) en maak kans op een Bol.com bon van 25 euro (echt waar!)

Olifanten

Beoordeling 4.4
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • groep 7 | 378 woorden
  • 31 mei 2004
  • 127 keer beoordeeld
Cijfer 4.4
127 keer beoordeeld

Inhoud h1 soorten olifanten. h2 wat eten de Afrikaanse en Indische olifanten en waar wonen ze?????? h3 Eén Indische olifant kun je ook een Aziatische olifant noemen. h4 de Indische olifant in onze dierentuin. H1 soorten olifanten De Afrikaanse en Indische olifanten zijn niet even groot en hetzelfde. Er is een verschil tussen die twee. de Afrikaanse olifant is veel groter dan de Indische olifant. Ze hebben grotere oren dan de Indische olifant. Ze wegen ook veel zwaarder. De Indische olifant is kleiner dan de Afrikaanse olifant. De Indische heeft kleinere oren dan de Afrikaanse olifant. Dus eigenlijk is de Indische olifant de kleine en de Afrikaanse de grote. De Afrikaanse en Indische zijn familie van elkaar. H2 Wat eten de Afrikaanse en Indische Olifanten en waar wonen ze?? De Indische en Afrikaanse olifanten wonen in India en Afrika. De Indische en Afrikaanse olifanten eten veel wat in de bossen zijn. Ze drinken water met hun grote slurven. de olifanten gaan ook in het water douchen. Ze eten bijv takken,bladeren enz. . . olifanten leven in een kudde met mannetjes vrouwtjes en kinderen. Ze leven met elkaar. Ze wonen in grote bossen in Afrika en India, waar het warm is. Olifanten wonen niet in koude landen.
H3 De Indische olifant kan je ook Aziatische olifant noemen. De Indische kan je ook een Aziatische olifant noemen. De Indische is ook op meer landen dan behalve alleen India ook op Sri Lanka en alle buurlanden om India heen. De Aziatische olifanten worden gebruikt om te werken. Niet alle Aziatische olifanten werken in die landen. Ze werken in het bos. Ze pakken hout en boomstammen met hun bere/olifantesterke slurf. De Aziatische olifanten moeten dat doen omdat ze in die landen nog niet van die modernste machines hebben. De Aziatische olifant heeft ene verzorger. de verzorger zorgt voor zo;n olifant. De verzorger geeft ze eten. En laat ze douchen. De Aziatische olifanten wonen niet alleen in landen maar ook op eilanden. H4 De Indische olifant in onze dierentuin. In onze dierentuin hebben we de Indische olifant. De Indische olifanten worden verzorgd door mensen in de dierentuin,de verzorgers. Ze hebben in de dierentuin ook een plaats om te blijven. In de dierentuin krijgen de olifanten eten en nog veel meer.

REACTIES

A.

A.

Wauw wie wat een mooie werkstuk
Ik heb er veel aan gehad en
thankz!!!!!!
You rock my soul!

20 jaar geleden

S.

S.

heey
goed werkstuk!
groetjes saskia

19 jaar geleden

F.

F.

goeie werkstuk ik hep er genoeg informatie van gekregen
bedankt dat je hem hep ingezonde

groetjes van farhaad

19 jaar geleden

E.

E.

hai ik heb er heel veel aan gehad want ik deed ook mijn werkstuk over olifanten

doei ellen

19 jaar geleden

O.

O.


Wat ben jij een sukkel zeg wie gelooft dat nou je bent nog dommer dan de domst baby ezel
haha

SUKKEL LOZER

19 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.