Onderzoeksverslag Beeldenvorming

Beoordeling 5.5
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 1e klas havo | 226 woorden
  • 21 maart 2015
  • 7 keer beoordeeld
Cijfer 5.5
7 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Wat?

Eerste vraag: Wat gaan we doen? Wij gaan twee stranden maken van de landen, Brazilië en Costa Rica. Zo doen we het als volgt. We gaan activiteiten (karakters) van de strand tekenen.  Na dat we twee stranden tekenen met inkt, één van Brazilë en één van Costa Rica, daarna plakken we het naast elkaar en hebben we één tekening,  ten slote verven we het.

Waarom?

Tweede vraag: Waarom maken we twee stranden van de landen Brazilië en Costa rica? We hebben de stranden gekozen omdat het één van de elementen is waarom mensen Brazilië en Costa Rica mooi vinden. Nu is de vraag waarom Brazilië en Costa Rica hebben gekozen? Omdat we het hebben opgezocht op google mooiste stranden in de wereld en toen waren Brazilië en Costa Rica de landen met de mooiste stranden. 

Hoe?

Derde vraag: Hoe gaan wij die tekenning maken? We gebruiken een A3 papier en daarna gaan we met indische inkt het tekenen en met (blauw,geel,groen en zwarte verf aan de slag). En als het droog is dan plakken we het naast elkaar.

Wie?

Laatste vraag: Door wie wordt deze tekening? De tekening wordt gemaakt door Barry en ik en Barry doet Brazilië en ik doe Costa Rica. 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.