Jongens gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Co Starring

Beoordeling 4.3
Foto van een scholier
  • Theaterverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 227 woorden
  • 7 juni 2001
  • 15 keer beoordeeld
Cijfer 4.3
15 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij een maatschappelijke studie?

Misschien is een studie Sociologie of Antropologie dan wel iets voor jou! Bij beide opleidingen ga je aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Wil jij erachter komen welke bachelor bij jou past? Kom in maart proefstuderen aan de VU.

Meer informatie
Co Starring
Co starring is een brutale muzikale solo voorstelling met Hugo Komnings. Hij was vorig jaar in Macduff te zien als wraakengel. De voorstelling van Co Starring verteld een absurd verhaal van
een dag uit het leven van de jonge jongen Co. Het begint allemaal als Co op een dag midden op straat verliefd wordt op een mooi meisje. Zij stapt net de bus in, dus Co ook. Maar dan wel zonder vervoersbewijs. Niet veel later schopt de bestuurder hem er ook uit. En omdat hij voor een auto terecht komt raakt hij ook nog eens bewusteloos. Vanaf dat moment gaat het lot van Co hem treiteren. Alles gaat mis, zelfs dat waar je niet aan zou denken. Het is absurd, zo raar en onmogelijk. Het resultaat van de rampzalige dag is dat hij voor de rest van zijn leven
gestoord is en niet meer kan praten. En als dat geegd is blijkt het dat de echte Co ook op het podium staat. Hij heeft de hele voorstelling de speciale geluiden gedaan op het linker deel. Want Co kan alleen nog maar met geluiden dingen duidelijk maken. Dat is ook de reden waarom een andere jongen zijn verhaal vertelt. Het stuk was vlot en toch boeiend. Ook was het duidelijk en heel humoristisch! Een leuk stuk om te zien dus, en met een spetterend onverwachts einde.

REACTIES

A.

A.

hè marijn,

ik ben blij dat je co-starring een leuke voorstelling vond, hij heeft trouwens de cjp-podiumprijs gekregen. Ik zat nl. in de jury, dus vandaar.

anka

22 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.