Pesten om kleding

Beoordeling 5
Foto van een scholier
  • Stelling door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 292 woorden
  • 26 april 2001
  • 175 keer beoordeeld
Cijfer 5
175 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Ik ben tegen mode/trends omdat,

1. Kinderen of volwassenen die het niet kunnen betalen soms gaan stelen om merkkleding te kunnen kopen.

toelichting stelling 1

Merkkleding is vaak in omdat veel kinderen het dragen meestal hoor je er ook pas bij als je merkkleding aanhebt.Er wordt niet meer gekeken naar wie je bent maar naar wat je draagt!

2. Kinderen worden gepest omdat ze dragen wat ze willen.

toelichting stelling 2

Kinderen die zelf bepalen wat ze dragen houden dit vaak niet lang vol, ze worden het buitenbeentje van de klas of de kakker. Zelf zijn ze meestal heel eenzaam en zijn zeer onzeker over zichzelf. Deze kinderen hebben soms ouders met wat minder geld en kunnen er soms niks aandoen dat ze geen dure nike's kunnen betalen.

3. Fabrikanten maken merkkleding of dingen die in zijn vaak heel duur terwijl dat je hetzelfde vaak voor veel minder in een andere winken zonder merk kunt kopen. Kinderen kicken op deze kleding of artikelen en kopen ze toch. Fabrikanten worden heel rijk en maken de producten steeds duurder.

toelichting stelling 3

Kinderen die veel merkkleding dragen hebben of hele rijke ouders of ze hebben zelf een baantje. Je weet ook zelf wel hoe duur merkkleding soms kan zijn. Fabrikanten maken hun kleding steeds maar duurder omdat toch iedereen het koopt. Op het laats worden dingen gewoon onbetaalbaar. Omdat mensen graag merkkleding of dingen dragen wordt er ook veel vervalst denk maar eens aan: horloges,broeken,truien,jassen,etc. Je moet eerst goed naar merkkleding kijken voordat je het koopt het zou zo kunnen zijn dat je een "echte nepperd" hebt gekocht voor veel geld. Dan ben je goed de klos!

IK HOOP DAT JULLIE HET MET MIJN STELLING EENS ZIJN .. KLEDING IS NIET ALTIJD VOOR EEN MODESHOW

REACTIES

T.

T.

mooi werkstuk

22 jaar geleden

H.

H.

ben het helemaal met jou eens, dat ze alleen maar na de kleding kijken en niet meer naar het andere. een goed verslag, stellingen

groetjes hv

21 jaar geleden

J.

J.

als jij er als een sloeber uit wil zien mag dat

12 jaar geleden

P.

P.

Ik vind eigenlijk gewoon dat we allemaal naakt moeten gaaan. kleding is overrated,de prehistorie dat was nog eens een goede tijd. xx paul de leeuw

4 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.