Spongebob squarepants

Beoordeling 6.9
Foto van een scholier
  • Spreekbeurt door een scholier
  • 4e klas vwo | 413 woorden
  • 27 mei 2004
  • 197 keer beoordeeld
Cijfer 6.9
197 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Spongebob squarepants.

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. SpongeBob is een lieve spons, optimistisch ingesteld en heeft altijd het beste met iedereen voor. Juist hierdoor gaat er natuurlijk van alles mis daar op de bodem van de zee!

SpongeBob SquarePants SpongeBob woont op de bodem van de zee. Hij is een optimistische en naïve vierkante zeespons. Vol energie en levensvreugde staat hij in het leven. Samen met buurman Octo Bakt SpongeBob hamburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Spongebob is altijd in voor spelletjes en avontuur. Voor een potje Catch a Bubble mag je hem absoluut wakker maken. Hij is lief en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Meneer Krabs Meneer Krabs is de eigenaar van de Krokante Krab. Hij denkt de hele dag aan geld en is de gierigheid zelf! SpongeBob en Octo zijn zijn trouwe werknemers. SpongeBob werkt als hamburger bakker en is behoorlijk goed in zijn werk. Niemand maakt een betere krabburger dan SpongeBob SquarePants. Meneer Krabs is dus nogal afhankelijk van dat vierkante geval. Dit vindt hij niet altijd even leuk....

Sandy Sandy is een speciaal geval. Ten eerste is ze geen zeedier en kan dus niet overleven zonder zuurstof. Vandaar de glazenkoepel om haar hoofd. Het ziet er een beetje raar uit, maar het is noodzakelijk. Verder komt ze uit Texas, dat hoor je dan ook duidelijk aan haar accent. Sandy is behoorlijk stoer en gaat niet voor een uitdaging uit de weg. Niet zo gek dus, dat ze een speciaal plekje in het hart van SpongeBob heeft.

Patrick Star Patrick is het vriendje van SpongeBob. Hij is niet al te snugger. De combinatie van de naïeve SpongeBob en de domme Patrick zorgt dan ook voor heel wat problemen in Bikinibroek. Samen zijn ze altijd in voor Catch a Bubble en andere spelletjes. Goedgelovig, vrolijk en optimistisch gaat Patrick door het leven. Dit alles tot grote ergernis van Octo!

Octo Ze wonen naast elkaar in Bikinibroek en werken met elkaar in de Krokante Krab. Octo heeft SpongeBob constant om zich heen, maar wil dat helemaal niet. Octo is chagrijnig en wil een beetje rust om zich heen. 'Catch a bubble' wil hij al helemaal niet spelen. Dat SpongeBob en Patrick hem niet met rust laten is zijn grootste ergernis.

REACTIES

H.

H.

EGt SLEGT VERSLAG KAN JE NIX BETERS !! xD
:P

11 jaar geleden

R.

R.

Best raar als je in de 4de klas zit & nog een spreekbeurt houd over Spongebob, er zit ook niet veel info in de spreekbeurt.

10 jaar geleden

A.

A.

Ik vindt het wel goed maar het is net oor iemand van 4vwo!

10 jaar geleden

R.

R.

Er staat niet eens wanneer het voor het eerst op tv kwam ofzo ?

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.