Cursus 8 t/m 12

Beoordeling 5
Foto van Mariëtte
  • Samenvatting door Mariëtte
  • 5e klas vwo | 178 woorden
  • 11 november 2020
  • 1 keer beoordeeld
Cijfer 5
1 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Cursus 8 t/m 12 samengevat. 

Nederlandse literatuurgeschiedenis is heel veel en moeilijk om te leren. Ook worden op de toets erg specifieke vragen gesteld. Veel leerlingen falen dan ook op de toets en halen een 4. Eerst had ik ook een 4,7, maar nadat ik deze samenvatting had gemaakt haalde ik voor de herkansing een 7,1. Andere leerlingen hebben ook gebruikt gemaakt van deze samenvatting en sommigen haalden zelfs een 8! 

"Gebruiksaanwijzing":

De samenvatting is opgedeeld in verschillende categorieën en heel overzichtelijk weergegeven. De begrippen zijn dikgedrukt en namen van titels zijn schuingedrukt. Schuingedrukte titels moet je ook weten! Korte samenvattingen staan net als de schrijvers aan het eind van elk hoofdstuk vermeld óf in het hoofdstuk zelf. Belangrijke woorden (waardoor je het makkelijker onthoudt) zijn ook dikgedrukt. 

Als het goed is is het vele malen makkelijker om deze samenvatting te lezen dan om het hele boek uit te gaan pluizen. Je bent dan ook veel korter bezig met leren en onthoudt alles sneller en beter omdat alles is gegroepeerd. 

Succes!

(De bijlage is de samenvatting)

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Mariëtte