Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Cursus 8 t/m 12

Beoordeling 5
Foto van een scholier
  • Samenvatting door een scholier
  • 5e klas vwo | 178 woorden
  • 11 november 2020
  • 1 keer beoordeeld
Cijfer 5
1 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Cursus 8 t/m 12 samengevat. 

Nederlandse literatuurgeschiedenis is heel veel en moeilijk om te leren. Ook worden op de toets erg specifieke vragen gesteld. Veel leerlingen falen dan ook op de toets en halen een 4. Eerst had ik ook een 4,7, maar nadat ik deze samenvatting had gemaakt haalde ik voor de herkansing een 7,1. Andere leerlingen hebben ook gebruikt gemaakt van deze samenvatting en sommigen haalden zelfs een 8! 

"Gebruiksaanwijzing":

De samenvatting is opgedeeld in verschillende categorieën en heel overzichtelijk weergegeven. De begrippen zijn dikgedrukt en namen van titels zijn schuingedrukt. Schuingedrukte titels moet je ook weten! Korte samenvattingen staan net als de schrijvers aan het eind van elk hoofdstuk vermeld óf in het hoofdstuk zelf. Belangrijke woorden (waardoor je het makkelijker onthoudt) zijn ook dikgedrukt. 

Als het goed is is het vele malen makkelijker om deze samenvatting te lezen dan om het hele boek uit te gaan pluizen. Je bent dan ook veel korter bezig met leren en onthoudt alles sneller en beter omdat alles is gegroepeerd. 

Succes!

(De bijlage is de samenvatting)

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.