Onderzoek

Beoordeling 3.4
Foto van een scholier
  • Proef door een scholier
  • Klas onbekend | 394 woorden
  • 6 april 2004
  • 21 keer beoordeeld
Cijfer 3.4
21 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Biologie onderzoekje

De vraag waar dit onderzoekje over gaat:

Wat vinden de mensen bij mij in de buurt van het milieu en wat vinden de mensen bij het station van het milieu daar in de buurt.

De mensen hebben een cijfer gegeven van wat ze er van vonden.

Inleiding

Wat verwacht ik van het resultaat van het onderzoek? Methode, hoe pak ik het aan? Wat heb ik gebruikt? tabel en grafiek
Conclusie

op deze vragen/hoofdstukken ga ik antwoord geven

Hoofdstuk 1 Wat verwacht ik van het resultaat van het onderzoek?

Ik verwacht dat de mensen bij het station het milieu minder goed vinden terwijl daar wel meer wordt schoon gemaakt. Ik denk dat de mensen het milieu minder vinden omdat daar meer mensen komen, vaak zwervers slapen en die laten vaak hun rommel daar liggen dus wordt het sneller een troep. Ik denk dat er bij het station gemiddeld een 5.5 word gehaald en bij mij in de buurt gemiddeld een 8.

Hoofdstuk 2 Methode, hoe pak ik het aan?

Ik ga bij mij in de buurt een paar mensen aanspreken en vragen wat ze bij mij in de buurt van het milieu vinden door een cijfer te geven van het milieu kan ik ongeveer een beeld krijgen wat ze daar van het milieu vinden. Daarna ga ik bij het station hetzelfde doen en dan kan ik hopelijk duidelijk het verschil zien van het milieu bij het station en bij mij in de buurt.

Hoofdstuk 3 Wat heb ik gebruikt?

Het enige wat ik gebruikt heb is een pen en een papier om de cijfers en een naam op te schrijven van de mensen. Meer had ik niet nodig.

Hoofdstuk 4 Tabel en Grafiek

Bij mij in de buurt bij het station

Hoofdstuk 5 De conclusie

De conclusie is dat bij het station een slechter milieu is dan bij mij in de buurt. Bij het station werden gemiddeld een 6 gehaald. En bij mij in de buurt werd gemiddeld een 8 gehaald. De meeste mensen vinden het milieu bij het station niet zo goed omdat er veel verkeer is, er veel rommel ligt en ze hebben meestal last van het lawaai van de trein. Ze zeiden dat er op andere plekken in ons land een veel slechter milieu is, door bijvoorbeeld de snelweg of fabrieken. Bij mij in de buurt waren de mensen erg tevreden omdat het een rustige, schone buurt is.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.