Jongerentheaterworkshop in Arnhem

Beoordeling 6.7
Foto van een scholier
  • Praktische opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 322 woorden
  • 13 april 2007
  • 3 keer beoordeeld
Cijfer 6.7
3 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Beste Meneer/Mevrouw,

Een mooie interactieve site, echt gericht op jongeren! InterArt is een stichting die zich ook op jongeren richt. We organiseren kunstprojecten waar de nadruk niet alleen op de vorm ligt, maar vooral ook op de inhoud. We willen maatschappelijke issues aansnijden met Kunstprojecten voor jongeren. Een belangrijk project is PowerPlay en om dit project bekend te maken willen we graag met u samenwerken!

PowerPlay is de theatercursus voor jongeren. Het is een geëngageerde cursus waar de spotlight dus niet alleen op de jongeren gericht staat, maar waarin zij de spotlight ook richten op hun omgeving. Zo leren ze zichzelf presenteren op het podium en tegelijk zichzelf te definiëren in de omgeving waarin ze leven. Deze open dag vindt plaats op 15 april en de daaropvolgende zes weken zijn jongeren tussen de 14 en 24 welkom om te proeven van de podiumkunsten.

Het vervolg op de workshop is een theaterproject waarin de meest
getalenteerde jongeren verder werken aan een theaterstuk dat gaat opgevoerd wordt door heel Nederland. Ze denken zelf na over de inhoud van het stuk en wat ze precies met het stuk willen vertellen. Uiteraard worden ze
professioneel begeleid. Klik op deze link om te zien hoe dat vorig jaar
ging: http://www.youtube.com/v/PhBkwp2gG_E

Wij willen veel verschillende jongeren de kans geven om mee te doen aan dit project zodat het een laboratorium kan zijn maatschappelijke issues behandeld worden, met inspraak van alle kanten. Ik hoop dan ook dat er een mogelijkheid is om een aankondiging van dit project op uw site of nieuwsbrief, of misschien een link met het filmpje op de website te zetten. Uiteraard zijn wij tot wederdienst bereid!

Voor meer informatie over ons of dit project kunt u contact opnemen via
de onderstaande gegevens. Ik hoor graag van u.

Vriendelijke Groet,

Pieter

Communicatiemedewerker
Stichting InterArt

Hommelseweg 169
6821LD Arnhem
T: 026-3518875
F: 026-4461184
E: pr@stichtinginterart.nl
W: www.stichtinginterart.nl

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.