Heb jij stress over je studiekeuze? Of ben je er nog niet zo mee bezig? Laat het ons weten in het studiekeuze-onderzoek. Wij zijn benieuwd hoe we jou beter kunnen helpen!

 

Naar de vragenlijst

ADVERTENTIE
Open Avond = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Avond op woensdag 9 december dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel al je vragen én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo?

Meld je dan nu aan!

Nederlands werkstuk

Marc de Bel – de ridders van de geflambeerde onderbroekSamenvatting:

Het begin van de zomervakantie. Kermis in Kruisem, mét bal populaire en de jaarlijkse Grote Zeepkistenrace. Drukke tijden dus voor de ridders van de Geflambeerde Onderbroek. Zeker als ook nog eens Vreemde Indringers hun Grondgebied komen schenden…Waarom wel?


Ik adviseer iedereen dit boek zeker te lezen, maakt niet uit waarvoor. Om voor te lezen voor op de basisschool, om een stukje als leesopdracht te geven, om zelf te lezen, enz.Ik heb het gevoel na het lezen dat zelfs de grootste Gothic het boek wel leuk zou vinden. Er zit zoveel spanning in, romantiek, avontuur en noem het maar op. Er zitten grappige stukjes in, je wilt het boek graag snel uitlezen omdat er steeds spannende stukjes in komen. Bijvoorbeeld, er is een spannend stukje, al gauw ontdek je dat het niet zo speciaal is, maar op dat moment komt er weer iets spannends! Dat maakt het boek zo leuk voor mij. Er zitten ook steeds nieuwe ontwikkelingen in. Er zijn ook ontwikkelingen die je aan ziet komen maar die dan toch weer heel leuk uitpakken. Door een groot aantal personages (en dus heel veel verschillende types) past er bij elk persoon die het boek leest wel een typetje. Je hebt dus criminelen, grapjassen, flauweriken, romanticussen, diva’s, rijke lui, boeren, stadslui, scootergasten en nog zoveel, je kan het bijna niet opnoemen.Wijze raad.


Tot slot zou ik zeggen: lees dit boek, er zitten zoveel verschillende dingen in dat er ook vast wel een bij zit die jij leuk vind.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

B.

B.

ik vind het een super boek en prachtige tekeningen
zoiets kan niemand

15 jaar geleden

B.

B.

ik vind het een ongelofelijk boek andere boeken van marc de bel zijn super goed geschreven
ik zou wel al zijn boeken willen uitlezen

14 jaar geleden