De Droom van+ .... +Ik heb altyd al gedroomd om een Formule 1 bestuurder te worden. Al van jongs af keek ik graag naar de Formule 1 wedstrijden op televisie. Ik hield van het spektakel en de show er rond .

De manier waarop de auto’s werden klaargezet en hoe de piloot zen pak aangepast kreeg. Ik keek vol afgunst en nijd naar die piloten. Ik dacht bij mezelf van :”Ik wou dat ik dat kon meemaken!” Ik kreeg al kriebels toen ik de crew de bolide naar de starting grid zag duwen. De piloot kreeg daar zijn helm opgezet en werd klaargemaakt om te vertrekken. Je zag de spanning op hun gezichten en ik begon ook altijd te zweten van de spanning en dan na een seconde of 5 komt dan het verlossende groene lichtje te voorschijn. Dan zag ik de racewagens tegen een enorme snelheid vertrekken en ik leefde echt mee met de bestuurders. Ik ging mee van links naar rechts en ik ging mee hangen in elke bocht , ik waande mezelf op het parcours ! Ik zat zelfs het geluid na te bootsen , groooaaaar , ik hield een bord vast , dat was dan men stuur. Dat was pas de ultieme droom voor mij. Op men kamer hingen de posters van de grootste sterren. Ik sliep elke nacht in men bedje onder men Michael Schumacher lakens , ik fantaseerde dan dat men bed een echte racewagen was. Ik stak al men tijd in dat dromen , ik bouwde zelfs met men lego blokjes een heel stadium na in men kamer. Plezier dat ik had! Ik speelde dan dat ik de bestuurder was van de snelste auto op aarde !

Er was geen enkele andere auto die kon winnen , want ik reed met een Ferrari . De Ferrari was voor mij de beste en de snelste auto. Niemand kon van me winnen ik ging echt uit de bol. Ik maakte echte rankings .Soms won ik met veel voorsprong andere keren was het spannend , maar telkens weer had ik er plezier in dat ik won. Ik hield dan een groot feest voor de winnaar met een podium en bloemen. Op men 10 kreeg ik dan een echte automatische racebaan. Het was een racebaan met loopings en scherpe bochten. Ik was er verzot op. Nu kon ik nog echter gaan racen met men vrienden. Die racebaan heeft alle kanten van men kamer gezien.

Ik was echt van plan om piloot te worden. Ik wou ook prijzen en bekers winnen en aanbeden worden door miljoenen mensen. Dat was de persoon die ik wilde worden ! Wat een droom toch hé….


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.