Computers

Beoordeling 3.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 217 woorden
  • 14 oktober 2001
  • 142 keer beoordeeld
Cijfer 3.6
142 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

Op elke school mimimaal 1 computer met aansluiting tot internet per 3 leerlingen.

- Met behulp van de computer het huiswerk maken. - Op internet informatie opzoeken voor een spreekbeurt of werkstuk. - Oefeningen maken met behulp van schoolsoftware. - Met informatikunde kun je zo leren hoe je met een computer om moet gaan. - Met informatikunde niet met z’n 5 en achter 1 computer maar samen.

Op internet informatie opzoeken voor een spreekbeurt of werkstuk.

Voor een spreekbeurt of een werkstuk is informatie nodig. Met een computer met internet aansluiting kun je zo informatie zoeken op internet. Zo hoeven de leerlingen niet meer naar een bibliotheek. Maar kunnen ze in een tussenuur, of in hun vrije tijd zelf op internet informatie zoeken. Er moet dan natuurlijk wel voor een beveiliging worden gezorgd. Zodat de leerlingen niet op allerlei rare sites kunnen komen.

Oefeningen maken met behulp van schoolsoftware.

Bij veel vakken die je krijgt op de middelbareschool krijg je cd-rom’s of diskettes. Op deze cd-rom’s of diskettes staat dan oefeningen die handig zijn bij het leren voor een repetitie of s.o. OP deze computers (die dan natuurlijk ook een cd-rom drive moeten hebben) kunnen dat na schooltijd of in een tussenuur worden geoefend en hoeven de leerlingen thuis niet zo’n dure computer aan te schaffen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.