Sprookje in modern jasje

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 660 woorden
  • 30 januari 2002
  • 44 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
44 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Toen Jennifer Lopez werd geboren, stierf haar moeder, de popkoningin. Haar vader, een echte kwal koos, al gauw een andere popkoningin. Deze vrouw kon heel goed zingen maar Jennifer was toch nog stukken beter. De popkoningin had een hifiketen waar ze dan aan vroeg:

“Ketentje, ketentje op de kast, wie zingt het beste van ’t hele land?” En dan zei de keten: “Zo goed als u is er geen één, u bent de beste van iedereen”

Jennifer groeide op en zong steeds beter en beter. Op een dag vroeg de popkoningin weer aan het hifiketentje:

“Ketentje, ketentje op de kast, wie zingt het beste van ’t hele land?” En toen zei de keten iets dat ze nog nooit eerder had gezegd: “Jennifer zingt duizend maal mooier dan u.”

De popkoningin werd vreselijk jaloers. Ze riep haar manager en zei: “Breng Jennifer naar de opnamestudio en maak haar af. Je moet mij haar hart en lever brengen als bewijs dat ze niet meer bestaat.” De manager nam Jennifer mee naar de opnamestudio met als smoes dat ze haar eerste singel gingen opnemen. Hij vond het vreselijk dat hij haar moest doden. “Loop de stad maar in” zei hij tegen Jennifer. En in de plaats van Jennifer doodde hij Britney Spears die ook in de opnamestudio zat en hij nam haar hart en lever mee naar de koningin.

Sneeuwwitje dwaalde urenlang door de stad en toen zag ze een immense discotheek “De Zillion”. De portiers waren aan het kletsen en ze kon zomaar door. Binnen stonden zeven dansplatformpjes waar meisjes op zouden dansen vanavond. In de loges stonden zeven stoeltjes, lagen zeven minirokjes en zeven mini bh-tjes. Ze probeerde alles wat er lag en het stond haar echt beeldig.

Diezelfde dag nog ging de popkoningin weer voor het ketentje staan. “Ketentje, ketentje op de kast, wie zingt het beste van ’t hele land?” En de keten zei:”Jennifer in “De Zillion”, is duizendmaal mooier dan u.”

Nu wist ze dat de manager haar bedrogen had en ze verzon een gemene list. Ze vermomde zich als een jonge, knappe barman die lekkere cocktails verkocht. Ze ging de stad in en kocht een paar milliliter vloeibare XTC.

Toen het avond werd kwamen de danseresjes aan, ze hadden de hele dag geslapen en kwamen nu werken. De danseresjes zeiden allemaal samen als ze binnenkwamen: ”Wie ben jij en waarom heb jij onze bh-tjes en minirokjes aan?”

Ze antwoordde en vertelde hen alles wat er gebeurd was. Toen merkte Jennifer op dat alle zeven danseresjes ontzettende wallen onder hun ogen hadden en ze vroeg hen: ”Mag ik vanavond niet in jullie plaats dansen, ik zal er een enorm succes van maken, beloofd.” Aanvankelijk keurden de meisjes het idee af maar na enkele minuten overleg gingen ze akkoord.

Jennifer deed het uitstekend en heel “De Zillion” stond op z’n kop. Toen haar job erop zat besloot ze nog iets te gaan drinken aan de bar samen met haar zeven vriendinnen. Daar zag ze de knappe barman, die eigenlijk haar stiefmoeder was. Ze raakte met “hem” aan de praat en ze vroeg “hem” een Cuba Libré. De popkoningin ging de keuken in en deed de vloeibare XTC in het glas en vervolgens de Cola en de Bacardi. Jennifer viel flauw en de meisjes dachten dat ze dood was en wilden naar buiten gaan met haar. Het enige probleem was dat ze Jennifer niet konden dragen dus vroegen ze de jongen die al heel de avond met haar aan het flirten was om even te helpen. Wanneer de jongen samen met de meisjes naar buiten komt laat hij Jennifer per ongeluk vallen. Hierdoor gaf Jennifer over en was de XTC uit haar lichaam.

Jennifer werd een grootte ster en werd de nummer 1 in de ultratop 100. Zij en de jongen die haar leven redde, leefden nog lang en gelukkig

En de popkoningin, wel die zakte weg naar de 101ste plaats in de ultratop 100 en stierf door een overdosis XTC.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.