Examenkandidaten gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Pakkende inleiding -> Freefight

Beoordeling 4.1
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 5e klas havo | 139 woorden
  • 16 oktober 2001
  • 61 keer beoordeeld
Cijfer 4.1
61 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina
Blz. 39 opdracht 7: pakkende inleiding schrijven. De overheid moet alle vechtsporten waarbij het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel als de gewoonste zaak ter wereld wordt beschouwd, onmiddellijk verbieden. Nederland was een van de eerste landen ter wereld waar zogenaamde free fights en cage fights gehouden werden. De deelnemers van deze sport vechten zonder pauze in een kooi of arena tegen elkaar. Er zijn veel minder regels dan bij andere vechtsporten, en dat maakt free fight ook zo omstreden. Bij het horen van het woord "kooigevecht" denken veel mensen meteen aan twee brute, lompe kerels die elkaar tot bloedens toe schoppen en slaan, ook als de tegenstander gevloerd is. En dit alles in een donkere kooi met daarom heen een uitzinnig joelend publiek dat bloed wil zien. Moet dit verboden worden door de overheid? En wat is hier van waar? Woorden: 111

REACTIES

H.

H.

hoii

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.