Jongens gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Opdracht 7, blok 7

Beoordeling 5.3
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 5e klas havo | 308 woorden
  • 20 november 2001
  • 18 keer beoordeeld
Cijfer 5.3
18 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij een maatschappelijke studie?

Misschien is een studie Sociologie of Antropologie dan wel iets voor jou! Bij beide opleidingen ga je aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Wil jij erachter komen welke bachelor bij jou past? Kom in maart proefstuderen aan de VU.

Meer informatie
Blok 7, opdracht 7
Schrijfplan: Titel
Alinea 1: begin van de zomervakantie
Alinea 2: adviezen
Alinea 3: prettige vakantie “De vakantieman” Na een periode van hard werken zit het schooljaar er bijna op. Dat betekent dat de zomervakantie er weer aan komt en veel mensen op vakantie gaan. Om deze vakantie tot een succes te maken is het van groot belang dat men de voorbereidingen serieus neemt. Zo kunt u met uw reisgenoten afspraken maken over de criminaliteitspreventie. Bijvoorbeeld hoe u omgaat met de bagage, de auto, geld en belangrijke papieren. Hierdoor kunt u voorkomen dat slordigheid, onbewust risico’s nemen en onhandig gedrag in vreemde situaties leidt tot diefstalstimulerende situaties. Ook is het van groot belang dat men op vakantie goed nadenkt over wat wel en wat niet kan. Kies in ieder geval een bestemming waar iedere reisgenoot zich enigszins thuis voelt. U kunt dit advies ook negeren, maar wees dan extra op uw hoede voor criminaliteit, door goed op uw bezittingen te passen. Denkt u er ook aan om bijvoorbeeld zonnebrandcrème, een verbandtrommel en belangrijke telefoonnummers mee te nemen? Om te voorkomen dat men verbrandt is het belangrijk zonnebrandcrème van huis mee te nemen, want de zon is vooral de eerste dag te fel voor de nog blanke huid. Het is natuurlijk ook fijn als u bij een klein ongelukje iemand gelijk kan verbinden en wonden eventueel kan ontsmetten en niet eerst nog op zoek hoeft te gaan naar een verbandtrommel. Dus zorg dat u een verbandtrommel bij u heeft en hou deze bij de hand. Ik hoop natuurlijk dat u een hele fijne vakantie heeft en niks vervelends meemaakt. Dit kunt u onder andere bereiken door deze voorzorgsmaatregelen serieus te nemen en uw reisgenoten goed voor te bereiden en te helpen. Het enige wat mij nu nog te zeggen overlaat, is u een hele fijne vakantie te wensen!!!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.