Samen met onze partner #UseTheNews doen we onderzoek naar de Europese en Amerikaanse verkiezingen. Geef jouw mening en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed!

Drugs

Beoordeling 3.2
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 4e klas havo | 99 woorden
  • 3 april 2002
  • 49 keer beoordeeld
Cijfer 3.2
49 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij tussen de 17-30 jaar en wil je kennismaken met Defensie en een bijdrage leveren aan de samenleving? Tijdens de MDT Missie van het Ministerie van Defensie en Stichting TijdVoorActie zet je jezelf 80 uur in voor zelfontwikkeling, maatschappelijke impact én teamwork. Meer weten? 

Check de video
Naam.. Straat.. Postcode + plaats Monster, 19 september 2000
Stichting Voorkom! Papiermolen 5
3990 DB Houten
Betreft: informatie over drugs. Geachte mevrouw/heer, Op school moet ik voor het vak maatschappijleer een werkstuk maken over het drugsgebruik onder jongeren. In de bibliotheek heb ik al naar informatie gezocht, maar helaas zonder succes. Ik ging daarom naar een instelling zoeken die deskundig is op het gebied van drugs, zodoende kwam ik bij jullie terecht. Ik wilde vragen of jullie wat informatie over het drugsgebruik onder jongeren hebben, en dit dan op willen sturen naar bovenstaand adres. Alvast bedankt voor jullie medewerking, Met vriendelijke groet, Naam

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.