Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee


ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

College van B&W van Almere

T.a.v. de wethouders openbare ruimte Mevr I. van der Niet

Postbus 25

1300 AA Almerebetreft: Aantrekkelijk maken van Villa ParkhurstAlmere, 18 december 2003Geachte Mevr I. van der Niet,Deze brief schrijf ik namens het initiatiefcomité plein Villa Parkhurst. Zoals u volgens mij al weet ziet Villa Parkhurst er maar naargeestig uit. In de zomer is er geen schaduw en schiet overal tussen de stoeptegels het onkruid op. In de winter jaagt de gure wind over de vlakte. Rokers staan voor de deur te kleumen in de kou, de schaarse bankjes staan er verlaten bij. Als het regent kun je nergens schuilen. (Hierbij verwijs ik u naar bijlage 1 van de bestaande situatie).Zoals u ziet is het echt nodig dat het initiatiefcomité er wat aan gaat doen om het plein aantrekkelijker te maken en de school meer bij de stad laten horen, wij zouden graag toestemming willen hebben voor:bloembakken in de zomer

overdekt prieel om te roken en te hangen

halfpipe voor skaters

een trapveldje voor voetballers

basketballbord voor basketballers

Hierdoor zal het vandalisme, fietsenbeschadigingen en -diefstal afnemen. (Hierbij verwijs ik u naar bijlage 2 voor de nieuwe situatie). Alleen we hebben een probleem, er is geen geld voor het plan. De kosten zijn eenmalig

€ 50.000 voor het onderhoud, en jaarlijks € 5000, - voor het onderhoud voor het onderhoud hopen we zelf te verdienen door hulp te vragen aan externe sponsors en toestemmin voor de organisatie van de zomertoernooi.Met deze brief hoop ik dat ik uw belangstelling heb gekregen, en dat u onze school wilt helpen. Wij hopen snel reactie te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Namens het initiatiefcomité van VPCc: Commissie onderwijs van AlmereVilla Parkhurst

t.a.v. Initiatiefcomité

straat 2002

1234 AB Almere


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.