Dansen voor twee

Beoordeling 3.6
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 319 woorden
  • 4 september 2008
  • 12 keer beoordeeld
Cijfer 3.6
12 keer beoordeeld

Dansen voor twee.

Deel A, voor het kijken.

1). Ik zit zelf op dansen, ik vind het erg leuk om te doen en het is altijd erg gezellig. Het is een leuke manier om met muziek bezig te zijn. Je kunt het als sport doen maar de meeste mensen doen het volgens mij toch wel meer voor de gezelligheid en ook wel voor het dansen maar niet als zijnde een sport.

2). Ik vind het een hele rare en domme cartoon. Want je telt wel als je aan het dansen bent maar je doet het voornamelijk voor je plezier dus die 123-123-123 vind ik wel een stom en erg overdreven. En dat paar 12 moet oprotten vind ik ook nogal stom, ik zit zelf niet op wedstrijd dansen maar zou zullen ze dat heus niet doen. Ik vind dat ze met deze cartoon het dansen een hele slechte naam doen geven en vind het zeer overdreven. Persoonlijk vind ik latin wel het leukste maar toch vind ik ballroom ook heel leuk en toch vaak ook weer wel iets makkelijker en het gaat vaak beter. En je moet eigenlijk wel goed met je danspartner overweg kunnen, dat is alleen niet altijd het geval en daar ben ik dan weer een voorbeeld van maar je kunt niet alles mee hebben.

3). De Argentijnse tango komt denk ik uit Argentinië. De rumba komt uit Cuba en de salsa uit het Caribische gebied. Waarschijnlijk doordat de rumba en de salsa beide latin zijn en ongeveer uit de zelfde tijd komen dat hun oorsprong dicht bij elkaar ligt.


4). De tango, door de passen en ook vooral de manier waarop je de passen zet. Al de passie die overal in terug komt vind ik erg leuk. Ook de samba vind ik erg leuk door het swingen en de vrolijkheid maar die wordt hier niet echt genoemd. Maar de tango en samba zijn toch echt wel mijn favoriete dansen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.