The fault in our stars (2014)

Beoordeling 6
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 3e klas aso | 238 woorden
  • 25 november 2014
  • 44 keer beoordeeld
Cijfer 6
44 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Hallo klas.

Vandaag ga ik jullie in een notendop vertellen over de film ‘Een weeffout in onze sterren’.

Het gaat over een meisje , dat Hazel heet en longkanker heet. Ze werd gedwongen door haar moeder om naar de praatgroep de gaan , waar allemaal kinderen zitten met kanker. In die praatgroep leert ze Augustus kennen , waar ze later mee naar Amsterdam gaat. In Amsterdam hebben ze hun favoriete schrijver geïnterviewd , waar er ruzie ontstond tussen de schrijver en de twee. Wat later zijn ze gevoelens voor elkaar beginnen voelen en ontstond er een relatie. Bij terugkeer in eigen land bleek dat Augustus’ kanker zich verspreidde over zijn hele lichaam. Hij wist dat hij niet lang meer te leven had en organiseerde een pre-begrafenis. Twee weken na de pre-begrafenis was het zover . Augustus was overleden. Het was natuurlijk hartverscheurend voor Hazel en de familie van Augustus.

Ik vond het een zeer mooie film, waar je toch wel dingen uit kan leren, waaronder normen , maar ook wat liefde en kanker inhoudt. Het was ook spannend toen Augustus zei dat zijn kanker zich had verspreidt en emotioneel was het zeker ook wanneer Augustus stierf. Het sleepte je ook echt mee in het verhaal en zou ik een cijfer op 10 mogen geven, zou het zeker een 9 voor mij zijn.

Zo, dat was de inhoud en mijn mening over de film in het kort.

Dank jullie voor jullie aandacht.

REACTIES

A.

A.

Pff, ik ben er nog niet overheen ik heb de film een tijdje geleden gekeken maar, gaat niet uit me hoofd.
Bij elk verhaal wat ik weer hier over lees krijg ik spontaan tranen in me ogen. Wauw wat een mooi verhaal.
Bestond kanker maar niet dan had het leven een stuk mooier geweest.

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.