Moordwijven (2007)

Beoordeling 1.5
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 773 woorden
  • 17 augustus 2010
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 1.5
2 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Amsterdam                                                                                                                                           Actie/Komedie                                                                                                                                            100min                                                                                                                                                            Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis, Sanne Wallis de Vries
Kees Boot, Hans Kesting, Bart Oomen en Bart Klever

Het verhaal

De drie miljonairs Kitty, Estelle en Nicolette leiden een heel luxe leven en rimpelloos leven. De drie miljonairs gaan zovaak mogelijk naar een plastische chirurg om rimpels weg te laten halen om de borsten wat op te pompen , hun billen wat ronder te laten maken alles zolang hun maar er jong uitlaten te zien. Ze shoppen bijna elke dag. Totdat Kitty haar man verdenkt van vreemd gaan. Ze overlegt het met Estelle en Nicolette hun vinden het maar raar van Kitty. Kitty vertelt Nicolette en Estelle dat hij zich anders gedraagt anders kleed in eens een oorbel heeft ze vertrouwt hem niet meer, hij zegt elke keer ik moet overwerken moet aan een project werken. Nicolette gaf Kitty een boekje met allemaal vragen als je man vreemd gaat Kitty gaat gelijk aan de slag om het allemaal door te nemen en te controleren. De stoel staat in één keer in een andere zit houding hij douche gelijk als die thuis is hij gooit gelijk alles in de was en hij ruikt heel anders. Kitty weet het zeker en overlegt het met Estelle en Nicolette. Nicolette verteld Kitty dat ze het niet zelf moet doen dan hebben ze je gelijk door Kitty. Estelle, Nicolette en Kitty gaan naar de Amsterdamse Wallen en zoeken daar een huurmoordenaar om de echtgenote van Kitty om te laten komen. Kitty vind één man die het wil doen op één voorwaarde;10.000 krijgt en de plaat Cliff summerland waar er maar 2 van op de wereld zijn. Kitty vind het allemaal goed zolang haar man maar overlijd. Kitty ging naar een plastische chirurg om haar ogen niet zo te laten hangen maar zo kon niet alléén naar huis rijden dus vroeg ze de man van Estelle om haar op te halen. De man van Estelle kwam daar om Kitty te halen en ze gingen in de auto zitten, Kitty zei er klopt iets niet dit is onze auto niet die van jou. Nee zei de echtgenote van Estelle deze heb ik even geleend van jou echtgenote. De huurmoordenaar kwam achter hun aan en dacht dat de echtgenote van Kitty daar in zat en de auto vloog over de kop, Kitty overleefde het wel maar de man van Estelle niet.

De 2de poging ging ook verkeerd de huurmoordenaar had aan het vliegtuig gesleuteld van de echtgenote van Kitty het vliegtuig steeg gewoon op , maar er kwam allemaal inkt op het ruit zodat de echtgenote niets zag van Kitty en dan overlijd maar het was verkeerd gegaan de man kon net op tijd de parachute pakken en hij sprong er uit en het vliegtuig kwam recht op de echtgenote van Nicolette en Laura de vriendin van de echtgenote van Nicolette overleefde het ook niet, dus de 2de poging was ook mislukt. De huurmoordenaar had geen zelfvertrouwen meer en wou er niet meer mee verder gaan. Kitty moest hem eerst zelfvertrouwen geven en dan pas zou die het doe en Kitty hoefde er geen geld meer voor te betalen omdat er nu al 2 anderen mensen overleden zijn en terwijl dat niet de bedoeling was. De huurmoordenaar ging het nu voor de laatste keer doen Kitty had hem aangemoedigd zodat hij het weer zou proberen. De man van Kitty moest de beste Nederlandse zanger/zangeres aankondigen de huurmoordenaar had de enveloppen omgeruild. Kitty haar man wou Kitty nog even voorstellen aan Palmela want Kitty dacht dat hij daar mee vreemd ging dus een vrouw dé zich voor als Palmela terwijl zei het helemaal niet was, Kitty belde gelijk de huurmoordenaar op maar het was al te laat hij had alles al actief gezegd dus er kon niets meer veranderd worden. Het was al te laat de echtgenote van Kitty moest al opkomen. Kitty kwam rennend op het podium om net op tijd de envelop uit zijn hand te halen en ze gooide hem weg. En had haar man gered tot dat de huurmoordenaar het podium binnenreed en die kaapte Palmela en de echtgenote van Kitty overleefden het allebei niet.                                                                          
1 jaar later. Kitty werd gelukkig met de huurmoordenaar en hij ging bijna elke dag naar de plastische chirurg om zijn gezicht er beter laten uit te zien en zijn kont ronder te laten maken hij zag er al stukken beter uit .

EINDE FILM

Mijn mening

Ik vond de film wel leuk . Maar had er wel wat meer van verwacht de laatste 10 minuten toen gebeurde er alles toen kwamen de mannen te overlijden, ik had het wat spannender verwacht maar verder was het wel een leuke film.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Moordwijven (2007)"