Jesus Christ Superstar (1973)

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 400 woorden
  • 9 november 2001
  • 20 keer beoordeeld
Cijfer 4.9
20 keer beoordeeld

1. Uit welke film/musical is dit nummer afkomstig? Dit fragment komt uit de film Jezus Christ Superstar. 2. Wat voor soort vrouw was de zangeres voor zij haar geliefde leerde kennen? Voor ze Jezus leerde kennen was zei een prostitué. 3. Wie is haar geliefde? De persoon waar zij verliefd op is, is Jezus Christus. 4. Leg uit op welke manier de inhoud van dit nummer verband met het thema Onmogelijke liefde. Als het zo zou zijn dat Jezus ook verliefd zou zijn op haar. Zou ze zo bang worden dat ze ervan weg zou lopen. Ze zou niet weten hoe ze daar mee om zou moeten gaan, hoe ze dat zou moeten laten zien (I don’t know how to love him) plus dat Jesus de zoon van God is en je moeilijk met een profeet kunt trouwen en van hem houden.
The bridgers of madison county 1. Hoe hebben Francesca en Robert elkaar ontmoet? Aan de kant van de weg, Robert vroeg aan Francesca de weg naar de Roseman Bridge. 2. Waarom besloot Francesca om niet met Robert mee te gaan? Vanwege haar man en haar twee kinderen. Ze hielt van hem en kon hun niet verlaten. 3. Wat bedoelt Francesca met de zin: “I gave my family my life; I gave Robert what was left of me”? Mijn kinderen waren mijn leven, ik gaf ze alles wat ik in mij had. En wat er van mij over was was voor Robert daarmee was bedoeld dat zij letterlijk haar hele leven aan Robert gaf en na haar dood in haar testament had geschreven om haar as wat er van haar over was over Roseman Bridge te gooien want die plek was speciaal voor haar en Robert en haar as is dus ook alles wat van haar over was en ze aan Robert gaf. 4. Robert “saw himself as one of the last cowboys”, wat denk je dat hij hiermee bedoelde? Hij denkt dat hij een van de laatste mensen is die zich nog niet heeft aangepast door de moderne maatschappij hij was namelijk ook nog enigskind zijn ouders waren dood en hij kwam uit een kleine stad in Ohio.
5. Waarom heeft Robert Francesca nooit meer opgezocht, en wat zegt dat over hem? Hij was te gevoelig en gaf te veel om haar om haar ooit terug te zien want zij had nog haar man en kinderen die ze nooit zou verlaten en hij had niemand.

REACTIES

A.

A.

IK VIND DE VRAGEN ENZO WEL GAAN ALEEN IK MIS HET VERHAAL
DUS MET ANDERE WOORDEN HET IS WAARDELOOS.

21 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Jesus Christ Superstar (1973)"