Titu reïncarnatie

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 443 woorden
  • 9 december 2003
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
9 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Het gezin van Titu bestaat uit vader, moeder en zes kinderen (3 jongens, 3 meisjes). Titu is het jongst. Toen hij 2,5 jaar oud was begon hij met verhalen over zijn vrouw. Hij zei ook vaak dat hij nog andere ouders had. In zijn vorige leven heette hij Suresh Verma. Een paar jaar later wou hij vaak naar zijn andere huis in Agra. Daar heeft hij een winkel, met videorecorders en tv’s. Ook zijn vrouw Uma is daar. Titu verteld ook dat hij een ander huis heeft in Sahagani. Dit huis is van hem afgepakt maar Titu denkt dat hij het ooit nog eens terugkrijgt. De ouders van Titu moesten deze verhalen heel vaak aanhoren. Moeder wou wel graag weten of haar zoon dit alles verzon en stuurde een oudere broer van Titu naar Agra om uit te zoeken of er iets waar was van de verhalen. In Agra aangekomen zag hij de radiowinkel Suresh dat eigendom was van weduwe Uma. Op een dag riep Titu dat zijn andere familie eraan kwam. Uma liep haar hem toe met zijn vroegere ouders. Uma en hij gingen op een muurtje met elkaar zitten praten. Titu vroeg aan Uma of zij hem nog kende. Dit was niet het geval. Vroeger kocht hij altijd dure sari’s voor haar. Ook hebben ze 2 kinderen samen, Ronu en Sonu. Soms als Titu sikkeneurig aan het doen is krijgt hij heimwee naar zijn vorige leven. Hij wil dan naar Agra. Een keer had hij al z’n kleren gepakt en dreigde weg te lopen naar Agra.

Een tijd later neemt vader Titu een keer mee naar de winkel in Agra. De twee kinderen uit zijn vorige leven staan ook in de winkel. Titu’s ouders hadden afgesproken dat de kinderen buiten zouden spelen met de buurtkinderen. Voor Titu was het geen probleem ze eruit te pikken. Zijn foto hangt boven de toonbank, hij weet nog precies wanneer de foto gemaakt is, vlak voordat hij overleed. Ook weet Titu alle details van de winkel, hij weet wat er allemaal veranderd is en hoe het vroeger was. Er ligt goud onder de grond en Titu weet nog waar dat begraven is. Hij wil het niet zeggen tegen Uma, omdat hij denkt dat ze alles zelf wil houden. Suresh is doodgeschoten in de auto. De plaats waar de kogel zijn hoofd raakte is opgeschreven. Op diezelfde plek heeft Titu een aangeboren litteken, in zijn rechter slaap. Titu’s vader neemt hem mee naar een priester die hun verteld over reïncarnatie. Ze vragen hoelang het duurt voordat Titu zijn vorige leven vergeet. De priester zegt dat het ligt aan hoeveel liefde en aandacht hij krijgt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.