Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Cheaper by the Dozen (2003)

Beoordeling 6.5
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 285 woorden
  • 30 november 2007
  • 13 keer beoordeeld
Cijfer 6.5
13 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Filmrecensie: Cheaper by the dozen

Titel: Cheaper by the Dozen
Regie: Shawn Levy
Genre: Komedie
Jaar: 2003
Acteurs: Steve Martin (Tom Baker), Bonnie Hunt (Kate Baker), Tom Welling (Charlie Baker), Hilary Duff (Loreanne Baker), Ashton Kutcher (Hank), Piper Perabo (Nora Baker)

"12 kinderen en dan ook nog eens een droombaan? Gaat dat samen? Gaat dit goed komen..!! Bekijk het in de beste komedie van het jaar!"

In de film Cheaper by the dozen ontmoeten we een gezin met 12 kinderen. Ze leven in een dorpje buiten Chicago heel gelukkig in een groot huis. Maar als Tom Baker (Stevie Martin o.a uit Father of the Bridge en Housesitter) de kans krijgt om voetbalcoach (zijn droombaan) te zijn, besluiten zijn vrouw Kate (Bonnie Hunt o.a uit Jumanji & Beethoven) te verhuizen. Jammer genoeg kunnen de kinderen zich niet aanpassen aan dat stadse nette leven. Bovendien wordt hun moeder Kate ook nog eens opgebeld om haar boek dat uitgebracht word te promoten. Als ze besluit te gaan, blijven de kinderen achter met hun vader. Maar of dat goed komt..!?


De film Cheaper by the dozen is ook al eens eerder verfilmd in 1950 door Walter Lang. De film is natuurlijk wat levendiger geworden met andere kleuren en muziek, en is wel de moeite waard om te kijken. Alleen al in Amerika leverde Cheaper by the dozen al 140 miljoen dollar op. Ook komt er aan het eind een liedje in voor die heeft Hilary Duff gezongen. Hilary Duff kennen we onder andere van The Lizzie Mcguire movie en Raise your Voice waarin ze trouwens ook prachtig zingt. De film zit vol humor, goede rollen die goed zijn verdeeld en goed verfilmd worden en is voor alle leeftijden.
Ik zou zeggen bekijk het…!

Recensent: .....

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.