Boys Don't Cry (1999)

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 247 woorden
  • 1 augustus 2001
  • 39 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
39 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

1: soort evenement:Film -titel:Boys don't cry -tijdstip:21:45 uur -plaats van bezoek:Filmhuis Arnhem -makers:Kimberly Peirce, Andy Bienen -uitvoerenden:Kimberly Peirce -hoofdrolspelers:Hilary Swank (Brandon Teena), Cloë Sevigny (Lana), Peter Sarsgaard (John), Brendan Sexton 3 (Tom), Alice Goranson (Candace) en Matt McGrath (Lonny) -jaar van productie:1999 2:Het leek me wel een leuke en mooie film. En het was wel redelijk dichtbij dus leek het me leuk om er naar toe te gaan. 3:Ik wist eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten, ik wist alleen maar dat de film over jongen gevangen in een meisjes lichaam en dat vond ik wel interessant. 4:

1 2 3 4 5
-mooi <--> lelijk *
-fantastisch <--> niks aan *
-goed <--> slecht *
-interessant <--> ver van mijn bed *
-te snappen <--> onbegrijpelijk *
-diepgaand <--> oppervlakkig *
-op elkaar afgestemd <--> rommeltje *
-goed geacteerd <--> slecht geacteerd *
-net echt <--> nep *

5: Het is heel interessant om te weten hoe mensen zich voelen als ze in het verkeerde lichaam geboren zijn en hoe ze ermee om (proberen) te gaan. Maar het is ook onbegrijpelijk omdat je het zelf niet meemaakt, je weet niet hoe het is. 6:-a:De hoofdpersoon, Brandon/Teena. Hoe hij/zij omgaat met het feit dat hij gevangen zit in het lichaam van Teena maat eigenlijk dus een jongen is. -b:Ik raad het aan omdat het een hele mooie film is, je leert een beetje hoe het is om 2 geslachten te hebben. Maar dan moet je er niet naar toe gaan met het idee van gatver. -c:Ja, het zijn hele goeie acteurs, vooral Hilary Swank

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.