American Wedding (2003)

Beoordeling 7.1
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 773 woorden
  • 11 juni 2004
  • 19 keer beoordeeld
Cijfer 7.1
19 keer beoordeeld

Filmverslag American pie the wedding. 1. Naam: American pie the wedding. Regisseur: Jesse Dylan
Jaartal:2003
Land van herkomst: Amerika
Hoofdrolspelers: Jason Biggs .... Jim Levinstein
Seann William Scott .... Steve Stifler
Alyson Hannigan .... Michelle Flaherty
Eddie Kaye Thomas .... Paul Finch
Thomas Ian Nicholas .... Kevin Myers
Ik heb de film gezien op de filmdag op school. Het genre is: Humor. 2. Jim woont nog wel steeds bij zijn ouders. Hij is al drie jaar samen met, oversekste Michelle. Hij bevriend met Finch en Kevin. Hij probeert zijn leven helemaal om te gooien. Hij gaat een aanzoek doen, Michelle zegt ja. Daarna gaan alles regelen en het word helemaal geweldig. Ze willen niet dat Stifler komt, want die zou als altijd de boel weer verpesten. Uiteindelijk komt erachter dat ze gaan trouwen. Hij chanteert Jim en hij mag het vrijgezellenfeestje organiseren. Op een avond denkt hij dat Jim niks gepland heeft en gaat naar zijn huis. Hij heeft 2 sexy vrouwen ingehuurd om alles leuk te maken. Dan gebeurt het, Jim heeft die avond zijn schoonouders uitgenodigd voor een diner. Jim komt zijn huis in en ziet allemaal vreemde dingen. Hij wil een goede indruk maken op zijn schoonouders en probeert zo normaal mogelijk te doen. Toch lukt dat niet helemaal, en zijn schoonouders vinden hem totaal niet de ideale schoonzoon. Michelle heeft een zus, Cadence. Het lukt Stifler om zich bij haar voor te doen als ‘het nette jongetje’. De moeder van Michelle heeft de ringen, en wil ze aan 1 van Jim’s vrienden geven. Ze komen bij de verkeerde terecht, Stifler. Hij raakt ze kwijt, ze worden opgegeten door de honden. Hij houdt de honden net zo lang in de gaten totdat ze het uitgepoept hebben en raapt het op. Dan komt Michelle’s moeder en denk dat Stifler een Bonbon in zijn hand heeft en wil hem hebben Stifler eet het snel zelf op, om te voorkomen dat die moeder het ziet. Michelle wil een speciale jurk hebben. Jim en zijn vrienden gaan op zoek naar de ontwerper van zo’n speciale jurk in New York. Daar gaat ook alles weer mis. Toch krijgen ze het voor elkaar om de ontwerper te vinden en die is bereid om een jurk te maken. Dan de dag voor de bruiloft alles is geregeld, de zaal, de bloemen, enz. Die nacht loopt Stifler door het gebouw waar er getrouwd wordt. Hij komt per ongeluk tegen een knop aan en denk dat het niks is en loopt verder. Dan blijkt het een knop te wezen om de temperatuur van de kamer waar de bloemen staan te regelen. En zoals je verwacht de bloemen zijn verpest. Stifler wil het goed maken en regelt nog voor de ochtend nieuwe bloemen. Uiteindelijk gaan Michelle en Jim trouwen en alles is gelukkig.
3. · Het verhaal speelt zich veel af in het huis van Jim. · De verlichting speelde niet zo’n grote rol omdat het een komische film is en daardoor word er niet zoveel gelet op de belichting en dat soort ding. · Er werd muziek gedraaid maar dat viel niet zo het was meer achtergrond de muziek die ze draaide was hard rock muziek. · Nee want nogmaals het was een lach film. 4. · Jim: is een beetje een sukkel hij heeft altijd ongeluk het is dus een beetje een kneusje · Stifler: is een grappige jongen hij werkt zich altijd in de nesten en doet de hele dag niks. · Michelle: is de aankomende vrouw van Jim. Ze is ook heel over-sext en dat is wel grappig om te zien. · Finch: Dit is één van de goede vrienden van Jim die ook in deel 1 en 2 voorkomen. Hij en Stifler proberen Cadence voor zich te winnen. · Kevin: Hij houd zich in deze film een beetje op de achtergrond. 5. · Het belangrijkste thema van de Film is dat Jim en Michelle gaan trouwen. · Het was de bedoeling om mensen te laten lachen voor de rest is de film eigenlijk niet zo veel bijzonders. 6. · Eigenlijk boeide het me niet zo veel deze film. De film heeft geen bedoeling of er zit ook geen les achter. Het is gewoon een normale film. · De regisseur heeft leuke acteurs gekozen die goed dit soort dingen kunnen doen Stifler is de leukste want door hem kan je veel lachen 7. De mooiste scène vond ik aan het begin in het restaurant, het was erg grappig hoe het was opgenomen omdat Michelle onder de tafel zat en de vader van Jim kwam aanlopen. En toen zag je Jim heel zenuwachtig worden.
8. Ikzelf vond het een erg leuke film, en het was ook precies wat ik verwacht had, weer zo’n humoristische film waar de acteurs leuke geintjes maakte.

REACTIES

J.

J.

Nice had alleen ff de info van de schrijver etc nodig thx.

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "American Wedding (2003)"