Jongens gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Zakelijke brief

Beoordeling 7.3
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 6e klas aso | 262 woorden
  • 19 oktober 2014
  • 13 keer beoordeeld
Cijfer 7.3
13 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij een maatschappelijke studie?

Misschien is een studie Sociologie of Antropologie dan wel iets voor jou! Bij beide opleidingen ga je aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Wil jij erachter komen welke bachelor bij jou past? Kom in maart proefstuderen aan de VU.

Meer informatie

Sarah Impe                                                                     Brussel, 2014-02-14
Neerhoflaan 12
1200 Brussel

 

Minister van Cultuur en Jeugdbeleid
Koolstraat 35, bus 5
1000 Brussel

 

Betreft: kandidaat gesubsidieerde reis

Geachte mevrouw de minister van cultuur en jeugdbeleid

Met deze brief wil ik mij graag voorstellen aan u als kandidaat voor de gesubsidieerde reis in verband met het gezondheidsproject in Senegal.

Naast het leren kennen van de cultuur in Senegal-een onderwerp dat mij erg aanspreekt- zie ik het gezondheidsproject en alles wat daarbij komt kijken als een interessante en leerzame uitdaging.

Toen ik het artikel zag, ben ik meteen informatie gaan zoeken over de organisatie van deze gesubsidieerde reis. Het leek mij een goede mogelijkheid om ten eerste te kijken of ik iets in de aard van gezondheidszorg wil gaan studeren. En ten tweede voor de levenservaring en het gevoel iets goed te hebben gedaan in je leven voor de maatschappij.

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid die zelfstandig kan functioneren alsook in teamverband. Ik heb nog geen ervaring, maar dit motiveert mij des te meer.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben overtuigd en ik hoop dat ik binnenkort een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek kan verwachten.

Met vriendelijke groeten

 

Sarah Impe

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.