Informatie aanvraag (afschaffing) dierproeven

Beoordeling 4.8
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 4e klas vwo | 191 woorden
  • 23 januari 2002
  • 110 keer beoordeeld
Cijfer 4.8
110 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Je eigen naam
Adres
Adres

Oosterhout, 13 november 2001

Stichting Afschaffing Dierproeven
Minervaplein 29
1077 TK AMSTERDAM

Betreft: informatieaanvraag dierproeven Nederland

Geachte mevrouw/ heer,

Via onze schoolsite, ik krijg les op het Mgr. Frencken College te Oosterhout, kwam ik op uw site terecht waarop veel goede, bruikbare informatie te vinden was over dierproeven. Dit kwam mij heel goed uit, ik moet namelijk een werkstuk maken met als onderwerp ‘dierproeven in Nederland’ voor het vak biologie. Ook in de plaatselijke bibliotheek heb ik wat boeken met goede informatie gevonden. Dit is echter niet genoeg. Daarom wilde ik bij deze aan u vragen of u mij a.u.b. nog wat extra, liefst zo actueel mogelijke, informatie kunt toesturen? Vooral over de leefomgeving, de verschillende fases die deze dieren meemaken in hun leventje en over de acties die gehouden worden om de afschaffing van dierproeven in heel Nederland en de rest van de wereld te realiseren, zou ik extra informatie goed kunnen gebruiken. Bijv. in de vorm van foldertjes, nieuwsbrieven, enz. Alvast erg bedankt voor uw tijd en moeite. Ik hoop zo snel mogelijk een reactie van u te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Je eigen naam, functie

REACTIES

S.

S.

Hoi mensen,
Wij zijn saar en clara en doen onze presentatie over make-up. Wij willen weten wat een dierenproef eigenlijk inhous! Kunnen jullie ons daar het een en ander over vertellen??
alvast bedankt!
saar en clara

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.