Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Condoleance

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • Klas onbekend | 284 woorden
  • 21 mei 2004
  • 26 keer beoordeeld
  • Cijfer 4.9
  • 26 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!
- je meld dat je aanwezig bent geweest op de begrafenis, een smaak volle gebeurtenis
- je legt uit waarom je niet in staat bent geweest de familie een hand te schudden
- je legt uit dat dit de reden van je brief is
- je zegt iets over je collega (positief) + samenleving, geen geslijm, wel eerlijk maar toch aanprijzen, niet te overdreven. 1(alinea)
- Dat je de familie alle kracht en wijsheid toewenst, bij het verwerken van het verlies.
- Eindigen met vriendelijke groet


Geachte Mevrouw Huygens en de familie leden van de heer S. Huygens

Afgelopen woensdag heeft bij mij een diepe indruk achter gelaten. Zo’n bijzondere gebeurtenis, zo waardig en toch eenvoudig. Het was voor mij dan ook een grote terugslag dat ik jullie niet persoonlijk kon condoleren door de enorme belangstelling voor Samuel, waardoor het te druk was. Hierbij wil ik u nu dan toch mijn medeleven bekennen in deze afschuwelijk moeilijke tijd. Zo ik u niet persoonlijk u kon condoleren zo nu maar schriftelijk. Samuel was een goede college die altijd hard werkte, Hij was altijd op tijd en kon haast niks fout doen bij al zijn leerlingen. Zijn medeleven bij mijn scheiding heeft mij geholpen bij de moeilijke tijd, terwijl ik toch geen bijzonder goede band met hem had. Hij stond voor iedereen klaar en dit is waarschijnlijk ook de reden dat u zoveel medeleven heeft ontvangen. Als u hulp nodig heeft wil ik u mijn diensten aanbieden om toch iets terug te kunnen doen voor de hulp die ik heb gekregen. Ik wens jullie sterkte, kracht en wijsheid toe in deze moeilijke tijd bij het verwerken van het verlies van Samuel.

Hoogachtend

Derk Jansen
Collega S. Huygens

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.