Vragen schoolreis

Beoordeling 0
Foto van Elske
  • Brief door Elske
  • 5e klas vwo | 421 woorden
  • 11 juni 2020
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

[EIGEN ADRES]

t.a.v. Mevrouw Bron

Langelindenlaan 33

4895 VG ZIERIKZEE

Woerden, 10 februari 2015

Betreft: schoolreisje maar Neeltje Jans

Geachte Mevrouw Bron,

Zoals u weet leid ik de organisatie over het tripje naar Neeltje Jans op 1 maart 2015. Na ons telefoongesprek van vorige week vrijdag zijn er nog een paar onduidelijkheden die ik graag met u zou willen bespreken.

Ten eerst is er enige onduidelijkheid over het vervoer. Er gaan 29 kinderen mee en 3 begeleiders. We vertrekken graag al om 7 uur ’s ochtends, omdat wij verwachten dat de reis 2 uur zal duren. Ik en de andere organisatoren zouden het op prijs stellen als we vanaf het Kalsbeek College in Woerden zouden kunnen vertrekken. Regelt uw organisatie het vervoer verder, of moeten wij daar zelf voor zorgen?

Daarnaast zou ik graag een gids willen inhuren als dat niet te veel kosten met zich meebrengt. De groep wordt opgesplitst in drie groepen, waarbij ik graag bij iedere groep een gids wil, zodat we ze omgeving nog beter kunnen ontdekken. Ik heb zelf al een beetje gekeken voor gidsen. De gemiddelde prijs voor het huren van een gids is €45,-. Dat is dus 3 x €45,- = €135,-. We zouden het waarderen als u dit voor ons zou kunnen regelen.

Ook is er nog onduidelijkheid over eventuele lunchpakketten. Ik nam aan dat uw organisatie daarvoor zou zorgen, maar omdat een aantal kinderen uit de groep een allergie hebben, lijkt het me verstandiger als we ons eigen lunchpakket maken. Heeft u al voor de lunchpakketten gezorgd? Als dit het geval is, is dat geen probleem en zullen alleen de kinderen met een allergie hun eigen lunchpakket meenemen.

Verder vroeg ik me af of er een mogelijkheid is om te overnachten. Helaas brengt dit wel een aantal moeilijkheden met zich mee. We willen namelijk niet dat het te duur gaat worden. Misschien is het handig als we in een goedkope herberg kunnen slapen. Een meisje uit de klas heeft ernstig last van reuma, waardoor ze moeilijk kan traplopen. Het liefst willen we dus een slaaplocatie met een lift, of een mogelijkheid dat er op de begane grond geslapen kan worden. Ook wil ik niet dat de overnachtingslocatie verder ligt dan een half uur rijden vanaf Neeltje Jans.

Graag ontvang ik binnen 10 dagen een brief terug over de des treffende onderwerpen; vervoer, lunchpakketten, inhuren van een gids en mogelijkheid om te overnachten. Ik lees graag wat u hiervoor wil afspreken.

Alvast bedankt voor de fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Anne van Asselt en Angel Davis,

{HANDTEKENING]

[NAAM]

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Elske