Klachtenbrief, Sportwinkel

Beoordeling 0
Foto van Elske
  • Brief door Elske
  • 4e klas vwo | 247 woorden
  • 11 juni 2020
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

[NAAM EN ADRES]

Indoor Sports

Afdeling klantenservice

Morsestraat 32

5621 AM Eindhoven

Utrecht, 15 september 2017

Betreft: klachten Hucanor tennisracket

Beste heer, mevrouw,

Afgelopen week heb ik bij Indoor Sports in Zegveld een tennisracket gekocht. Ik heb een aantal klachten over het tennisracket en over de manier hoe ik behandeld ben door uw werknemers. Mijn klachten benoem ik in deze brief.

Ten eerste ben ik niet tevreden over de kwaliteit van het tennisracket. Het tennisracket was van het merk Hucanor en ik heb er €350 voor betaald. Na 10 slagen ging de bespanning al kapot. Ik verwacht voor een tennisracket van die prijs er lang plezier van te hebben. Dit was niet het geval en daarom eis ik ook een deel van het bedrag terug. 

Ten slotte vind ik dat ik onterecht behandeld ben door uw werknemers. Toen ik naar Indoor Sports in Zegveld ging om mijn klacht uit te leggen, lachte een verkoper mij uit. Vervolgens heb ik met de chef gepraat, maar ook hij zei dat de schade mijn eigen schuld was. Respect van uw kant voor de klant was ver te zoeken.

Al met al ben ik niet tevreden over de kwaliteit van het tennisracket en over de manier waarop ik door uw werknemers ben behandeld. Ik vraag u om €150 euro te vergoeden en voor 30 september 2017 over te maken op het onderstaande rekeningnummer. 

Alvast bedankt voor u medewerking.

Met vriendelijke groet,

[HANDTEKENING]

[NAAM]

[REKENINGNUMMER]

Bijlage: factuur Hucanor tennisracket

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Elske