Brief aan god

Beoordeling 5.5
Foto van een scholier
  • Brief door een scholier
  • 4e klas havo | 463 woorden
  • 6 augustus 2008
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 5.5
17 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Maak jij weleens gebruik van de achteraf betalen-optie bij een webshop?

Voor veel jongeren is het de normaalste zaak van de wereld, maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. Zo belandde Maura in de schulden: 'Wat begon met achteraf betalen eindigde met een schuld van zo’n 3.000 euro.'

Lees nu het interview
Brief aan God

U, de heilige onder de heiligen. Hoort u mijn gebeden aan, jij heilige Sjamjak. Hoort mij aan met dit gebed:

Onze Sjamjak die aan de achterkant van de zon is. Uw naam worde geheiligd, uw zonnen komen. Uw wil geschieden in de hemel zolang wij daar komen en vergeef ons onze schuld zoals U dat ook bij anderen doet. Oow, heilige, verhoor onze gebeden aan de achterkant van de maan.
Gegroet gij heilige Sjamjak.


Jij bent mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Ook in de moskeeën hoor jij hopelijk mijn gebeden aan en verdrijf jij de negatieve energie om mij heen. Als ik hoor hoe dat Gij, de Sjamjak onder de Sjamjaks alle armoede en ellende probeert te verdrijven in deze aardbol en verder in het universum. Daar ben ik U heel erg dankbaar voor, Heilige Sjamjak. Maar U doet nog veel meer. U zorgt er voor dat PSV keer op keer kampioen wordt en dat Ajax geen schijn van kans heeft. Daar ben ik U erg dankbaar voor. Om te zorgen dat dat dit seizoen opnieuw gebeurd vraag ik U dit gebed aan te horen.

Wees gegroet, heilige Sjamjak.
Vader van de goden.
Gij bent de sinaasappel onder de zonnen,
De peer van de manen,
De druif van het universum.
Vergeef mij mijn zonden en verlos mij van al de gemene dingen op aarde,
Amen, eerbiedige Sjamjak.

Nu U dit gebed hebt gehoord vraag ik U het in overweging te nemen. En mij, uw onderdaan gelukkig te maken met uw gaven. Maak deze wereld beter en maak de mensheid gelukkiger.
Wat ik U vraag zijn grote dingen voor mij, maar slechts kleine voor U.
Voel mijn gevoelens aan en U merkt dat ik U aanbid, als Uw onderdaan en nederige dienaar van U, de Heilige Sjamjak. Ik zal morgen weer zeven keer per dag bidden in de richting van de zon in de hoop dat U mij ziet vanuit de achterkant van de maan. Maar dat is niet het enige, ook zal ik vijgen gaan offeren, als de zon opkomt en de maan neer gaat. Dat doe ik zodat ik U kan laten zien dat ik U altijd zal blijven dienen, tot ik met U zal herenigen in de hemel, vanuit de achterkant van de maan. En in de hoop dat ik dan net zo machtig en heilig wordt als U, zal ik U daarom blijven aanbidden door middel van het offeren van vijgen, en zeven keer per dag bidden in de richting van de zon, en ik zal elke woensdagavond naar de woensdagmis gaan in de Onze Lieve Sjamjakmoskee. Mijn droom is om U ooit een keer te mogen ontmoeten en dat zal zeker gebeuren in de Hemel.
Tot dan, mijn oppermachtige Sjamjak.


Uw nederige dienaar,
Gian

REACTIES

H.

H.

wauw wat fantastisch!!! Hiermee zal de Heilige Sjamjak zeker vereerd zijn!

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.