Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
Boekcover Waanzinnig verliefd
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 358 woorden
  • 30 april 2002
  • 50 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
50 keer beoordeeld

Boekcover Waanzinnig verliefd
Shadow
Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Het boek 'Waanzinnig verliefd' gaat over een meisje Florien die verliefd wordt op Renko. Op school in de kantine ontmoet ze hem voor het eerst. Ze vindt hem direct heel leuk. Na school komt Renko naar Florien toe en vraagt haar mee uit. Maar van haar ouders mag ze maar 1 keer per maand uitgaan dus daarom gaat ze bij haar beste vriendin Kim logeren en gaan ze samen naar het café toe. Renko komt niet opdagen en uiteindelijk gaan ze om half 2 weer naar huis. Als ze de volgende ochtend thuiskomt zegt haar vader dat een zekere Renko heeft gebeld en Florien is onmiddellijk weer in de zevende hemel. Als ze die middag een beetje gaat rondlopen buiten komt Renko eraan. Ze staan een beetje te babbelen en Florien begint hem steeds leuker te vinden. Ze besluiten om elke avond om 8 uur in het speeltuintje op de hoek van de straat waar Florien woont af te spreken. Kim zegt dat ze uit moet kijken voor Renko. Ze zegt dat hij meisjes gebruikt. Florien gelooft daar niks van. Als ze op een avond weer in het speeltuintje zijn zoenen ze. Renko wil dan meer van haar maar daar is ze nog niet aan toe zegt ze. Elke keer als ze uitgaan zit Renko steeds met andere meisjes te flirten. Dat vind Florien natuurlijk niet leuk. Renko heeft ook nog een vriend Walter. Walter vangt Florien steeds op als Renko weer eens dronken is en rond andere meisjes hangt. Als Florien op een dag aan het babysitten is komt Renko langs. Als de kinderen gaan slapen zijn wil hij met haar naar bed. Florien laat het dan wel toe. Een paar weken later ziet Florien Renko steeds met Willemijn. Het leek wel of hij iets met Willemijn had in plaats van met Florien. Als ze op een avond weer in het speeltuintje zijn hebben ze eens een serieus gesprek. Renko moet niets meer weten van een meisje eens hij ermee naar bed is gegaan, anders is het alsof je geen vrijheid meer hebt beweert hij. Dus besluit Florien het uit te maken. Maar uiteindelijk blijven ze wel nog goede vrienden.

REACTIES

C.

C.

heeeej *** ik moet voor Nederlands iets maken en dan moet ik een verslag maken over "Waanzinng verliefd" maar dat moet ik over een week al inleveren en ik kon vandaag pas dat boek krijgen help! klopt jou verhaal egt??
dnk je wel alvast! xxx charlotte

21 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Waanzinnig verliefd door Bobje Goudsmit"