Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Rattenvanger door Karlijn Stoffels

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
Boekcover Rattenvanger
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 205 woorden
  • 27 mei 2001
  • 180 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
180 keer beoordeeld

Boekcover Rattenvanger
Shadow
Rattenvanger door Karlijn Stoffels
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Inhoud in het kort: Lori is veertien en een half maar ziet er veel ouder uit. Bovendien lijkt ze ook in haar doen en laten veel ouder. Haar moeder is psychisch zeer labiel en als zij haar medicijnen niet inneemt, haalt ze de gekste dingen uit. Lori moet hierdoor voor zichzelf en voor haar moeder zorgen. Als er een nieuwe beneden buurman komt wonen, blijkt dat zij deze Mark, een student psychologie erg aardig vindt. Bovendien kan ze er uithuilen en krijgt ze er de warmte, gezelligheid en aandacht die ze bij haar moeder zo mist. Mark maakt misbruik van de situatie en wil met Lori vrijen. Lori probeert telkens afstand van Mark te nemen wat hem alleen maar lijkt te prikkelen om Lori toch weer te benaderen. Op school kan ze het goed vinden met Marie-Louise die een echte vriendin van haar wordt. Samen zitten ze in het schoolorkest en oefenen ze voor een muziekproduktie. De uitvoering wordt een groot succes, mede door het prachtige pianospel van Lori. In de vakantie gaan Marie-Louise en Lori kamperen in Zeeuws-Vlaanderen. ’s Nachts probeert Mark de tent binnen te dringen, maar Marie-Louise slaat hem met een tosti-ijzer op zijn hoofd. Als Lori thuis komt, blijkt Mark verhuisd.

REACTIES

K.

K.

het is een goed verslagje ik heb het ongeveer hetzelfde

groetjes kelly

21 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Rattenvanger door Karlijn Stoffels"