In de ban van de onbekende door Nicole Boumaâza

Beoordeling 6.9
Foto van een scholier
Boekcover In de ban van de onbekende
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 5e klas tso | 213 woorden
  • 11 maart 2013
  • 18 keer beoordeeld
Cijfer 6.9
18 keer beoordeeld

Eerste uitgave
2002
Pagina's
70
Oorspronkelijke taal
Nederlands
Onderwerpen

Boekcover In de ban van de onbekende
Shadow
In de ban van de onbekende door Nicole Boumaâza
Shadow
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

in de ban van de onbekende

Ik heb het boek ‘In de ban van de onbekende gelezen’. Het was een leuk boek om te lezen, waarom? Dat vertel ik je nu. Het boek telt 70 pagina’s, perfect als je niet van lezen houdt, maar toch een goed verhaal wilt gelezen hebben. Helaas gaat dit ten koste van veel details. Het is geschreven voor Nicole Boumaâza.

Het gaat over een arm Pools meisje Anna genaamd, ze ontmoet een Belgisch/Poolse man Tom er ze zijn op slag verliefd. Tom wil haar meenemen naar België, en Anna gaat maar al te graag mee zodat ze uit die armoedige situatie in Polen kan ontsnappen. Haar ouders vertrouwen het niet dit is wel te begrijpen.

Eens in België aangekomen stopt Tom aan een klein vuil appartementje in Antwerpen, niet het grote huis met tuin van op foto die hij getoond had aan Anna. Toen vertelde Tom haar dat hij haar veel geld heeft gekost en dat hij het moest terugverdienen dus dwong hij Anna om in de prostitutie te gaan werken en dit zag Anna niet bepaald zitten…

Wil je weten hoe het verhaal verder loopt? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde boekhandel of bibliotheek en ga hem halen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "In de ban van de onbekende door Nicole Boumaâza"