Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Wastelanders door Ian Strachan

Beoordeling 3.7
Foto van een scholier
Boekcover Wastelanders
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 264 woorden
  • 30 december 2004
  • 27 keer beoordeeld
Cijfer 3.7
27 keer beoordeeld

Boekcover Wastelanders
Shadow
Wastelanders door Ian Strachan
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Schrijver: Ian strachman
Titel: Wastelanders
Aantal blz: 185 Samenvatting: Wastelanders gaat over twee kinderen; Sky en haar broer Chip. Ze zoeken hun vriend Dig. Ze kunnen niet langer Spindor ontwijken, de vreselijke kinderlokker die boer werd. Ze reizen over de ‘Wastelands’ vervolgd door de motoriserende ‘Skulls’ die Sky en Chip willen vermoorden als ze hen krijgen. Maar ze ontmoeten ook vrienden. Zoals ‘wolfboy’ (van binnen is hij een wolf, van buiten een jongen), Gentle (het meisje die alles weet over kruiden- medicijnen) en de reizende entertainers. Betekenis Wastelanders: Het boek gaat dus dat Sky en Chip die over de Wastelands reizen, wasteland betekent ‘woestenij’ ik denk dat ze dat vandaan halen van alle ellendigheid wat ze meemaken. Ook kan het het woeste landschap betekenen.
Mijn mening: Ik vond het boek best moeilijk om te lezen. Maar als ik me goed kon concentreren ging het wel snel. Ongeveer bij blz 100 vond ik het boek langdradig worden. Eigenlijk dacht ik dat ik het heel goed begreep, maar toen ik de samenvatting moest maken bleek dat het niet zo was. Uiteindelijk is het wel gelukt, door een paar dingen nog goed over te lezen. ik moet nog wat lullen omdat ze dit anders niet op de site plaatsten dus doe ik dat maar:p waar slaat dat eigenlijk op dat je dat niet mag plaatsen? het is toch handig als je niet alleen maar van die lange dingen hebt? naaah:P maar ja ik hoop dat jullie mn boekverslag een beetje goed vinden.. ik weet niet wat ik allemaal moet lullen hoor.. ik typ maar wat vol, hahahahahahahahaha<-- zo dat kost ook weer lekkerrr veeel ruimte:) aarg als dit ding het nu nog niet accepteert word ik gek.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Wastelanders door Ian Strachan"