Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

The kiss door Kate Chopin

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
Boekcover The kiss
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas vwo | 396 woorden
  • 18 december 2004
  • 10 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
10 keer beoordeeld

Boekcover The kiss
Shadow
The kiss door Kate Chopin
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Valmodé en Désirée zijn met elkaar getrouwd. Armand is al een lange tijd niet thuis geweest, hij heeft de baby die ze hebben gekregen 3 weken niet gezien. Armand is erg racistisch. Hij accepteert geen mensen die van een andere afkomst komen. Als het kind 3 maanden oud is ziet Désirée dat het kind anders is geworden. Ze zegt het tegen haar man, maar die merkt het nog niet op. Op een gegeven moment ziet hij ook en is het ook overduidelijk dat de baby een halfbloed is. Dus dat de baby een donkere huidskleur heeft dan de blanke mensen. Dat vind Armand heel erg en beschuldigd zijn vrouw ervan dat ze nooit verteld heeft dat ze een andere afkomst heeft dan hij denkt. Haar man accepteert haar en zijn baby niet meer en ze besluit het kind mee te nemen naar een moeras waar ze samen ten onder gaan, ze komen niet meer terug.
Later vind Armand een brief van zijn ouders. Zijn moeder schrijft aan zijn vader dat ze geheim moeten houden voor Armand dat zij een andere afkomst heeft, want dan zal hij beter in het leven staan volgens zijn ouders. Dus eigenlijk is Armand degene die niet helemaal ‘ras zuiver’ is.


Mr. And Mrs. Elliot:

Mr en Mrs Elliot probeerde een kind te krijgen, maar het lukt maar niet. Mr en Mrs. Elliot zijn nog nooit voor het huwelijk naar bed gegaan met iemand. Mrs. Elliot heet Cornelia en Mr elliot heet Hubert. Hij is schrijft gedichten en Mrs Elliot typt die dan uit en verdiende daar minder dan 1000 per jaar mee. De vriendinnen die hij had gehad maakte het allemaal uit omdat hij het nog nooit gedaan had en omdat hij dat wilde houden tot zijn huwelijk. Opeens ziet hij een vrouw in de winkel en kust hij haar. Toe gingen ze trouwen en brachtte hun huwelijks nacht door in Dion. Ze gingen toen naar Parijs want hun vrienden kwamen daar aan. Ze wilde op vakantie gaan, maar alles was te ver. Toen bleven ze in Parijs. De Vriendin Cornlia konden goed met elkaar praten. Ondertussen had Hubert een uitgever gevonden voor zijn gedichten. Toen probeerde ze weer een kind te krijgen. De Vriendin werkte aan de manuscripten van de dichter en vond dat leuk werk. Uiteindelijk slapen ze met zijn drieeen op een kamer en zijn allemaal gelukkig.

REACTIES

A.

A.

Liefdesverhalen met een verschil ... Er is een kus van een open haard, dat was een vergissing, er is een man-hatende tante aan de kust, en een schutter in Texas willen een gevecht. Er is een witte reiger vliegen over een bos, en een boodschapper die tussen twee banken in een park. En natuurlijk, er is een meisje dat een jongen ontmoet ...

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.