Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

The Jungle Book door Rudyard Kipling

Beoordeling 7.6
Foto van een scholier
Boekcover The Jungle Book
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo/havo | 181 woorden
  • 18 juni 2019
  • 7 keer beoordeeld
Cijfer 7.6
7 keer beoordeeld

Boekcover The Jungle Book
Shadow
The Jungle Book door Rudyard Kipling
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

naam boek: the jungle book ( het jungle boek)

auteur: Rudyard Kipling

samenvatting: mowgli groeit op tussen wolven die hem gevonden hebben. shere khan (een tijger) wil hem vermoorden. akela ( de baas van de wolven) begint steeds zwakker en ouder te worden. dus was shere khan steeds vaker bij mowgli. baloo ( een beer) leerde mowgli hoe hij kon comuniceren met andere dieren. opeens werd mowgli meegenomen door de apen. ze haalden kaa (slang) erbij apen waren bang voor kaa. zo konden ze mowgli bevrijden. daarna was hij bang dus rende hij naar een dorpje. hij kwam daar toevallig zijn moeder tegen. hij leerde daar de mensentaal. er kwam een keer een wolf naar hem toe. en die zei tegen hem dat die tijger (shere khan) hem wilde vermoorden. weken later heeft hij hem opgewacht. mowgli liep met buffels langs de riever en de buffels zagen shere khan staan. ze werden boos en renden op hem af. zo is shere khan vermoord.

eigen mening: ik vind het zelf een spannend boek met een goede verhaallijn. ik raad hem zeker aan om te lezen

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The Jungle Book door Rudyard Kipling"