Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

The beast door Carolyn Walker

Beoordeling 5.3
Foto van een scholier
Boekcover The beast
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 332 woorden
  • 18 mei 2005
  • 122 keer beoordeeld
Cijfer 5.3
122 keer beoordeeld

Boekcover The beast
Shadow
The beast door Carolyn Walker
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting Het verhaal begint in Susie’s appartement in West- Londen. Het was eind September 1999. Susie en haar man Charlie waren vermoeid van het werken. Dus ze besloten om op vakantie te gaan. Ze gingen naar South-Wales in een plaatsje Llandafydd. Ze hadden een huis goeboekt cynghordy . De mensen uit het stadje zeiden dat het spookte op de Brynmawr berg (vlak bij hun huis) . Maar Susie en Charlie wisten dat niet. Terwijl een boer genaamd Tom Lloyd zag hij 2 van zijn schapen dood dus hij besloot om die nacht op zijn schapen te letten zodat hij erachter kwam wie ze vermoordde. De dag ervoor vond hij zijn derde dooie schaap. Toen zag hij een enorme wolf op zijn achterpoten op zijn schapen afrennen. Toen schoot hij de wolf in zijn been. En de wolf ging weg. Wanneer Susie thuis was kon ze niet slapen die nacht en ze horde en geluid. Ze vroeg Charlie om even beneden te kijken maar toen roepte Charlie Susie om even te komen kijken daar lag een dood schaap zonder tong en hij was opengesneden. En er was geen bloed. De volgende ochtend Susie en Charlie besloten naar de Pub te gaan. Wanneer ze terug gingen naar hun huis sneeuwde het en ze kregen een ongeluk. Susie was oke maar tom had een gebroken armen een gebroken been. Een boer genaamd Tom Lloyd zag het gebeuren En hielp Susie naar huis en belde een Ambulance. Een paar dagen later Susie was gekidnapped door eeb werewolf en ze was meegenomen naar een oud huis op de brynmawre berg. Toen ze wakker wwerd was ze in het huis van Tom en Kathryn Lloyd. Tom keek in het huis en hij zag een werewolf en hij schoot hem met z’n silveren kogels en de weerwolf viel en ging dood. En Richard was verdwenen na de wolf was vermoord.(Richard was waarschijnlijk naar Llandafydd gegaan). De werewolfs ziel was aan het zoeken voor een ander lichaam dat hij kon nemen......

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The beast door Carolyn Walker"