Spy girls are forever door Elizabeth Cage

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo | 521 woorden
  • 9 augustus 2006
  • 18 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.3
  • 18 keer beoordeeld

Boek
Vertaald als
Top geheim
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1999
Pagina's
192
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover Spy girls are forever
Shadow
Spy girls are forever door Elizabeth Cage
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Spy girls-topGeheim
Titel: top geheim
Genre: spionnen
Auteur: Elizabeth Cage

De drie meiden Jo Carares, Caylin Pike en Theresa Hearth zijn 16-jarige spionnen ze kregen levensgevaarlijke opdrachten van hun baas uncle Sam. Deze keer moeten ze een wat relaxter opdracht doen: een prinses opsporen die liever een popster dan een prinses is. Jo en Caylin vinden het heel tof omdat het in het hipste skioord van Europa Schnell is. Ze hebben maar drie dagen om de opdracht te vervullen. Theresa vindt het maar niks en oppervlakkig ze is gewend om computers te kraken, gevaarlijke kernbommen lozen en de machtigste, kwaadaardigste mensen uitschakelen. In Schnell aangekomen ontmoetten ze in een lezing van Therasa’s grootste Idool doctor Eve twee leuke jongens Santino en Carlos zijn een identieke tweeling dus lijken sprekend op elkaar. Doctor Eve Dankanov is een beroemde wetenschapper. Jo is tot over haar ogen gericht op Santino en Caylin mag Carlos wel. In iedere opdracht krijgen ze andere namen. Caylin: Caroline
Theresa: Tish en Jo: Joan. Santino en Carlos zijn twee assistenten van doctor Eve. Ze nodigen hen uit als hun gasten voor doctor Eve’s receptie in haar Château. Theresa gaat op skiles en ontmoet Patrick waarmee zij veel gemeen heeft. Hij ziet namelijk op Oxford university een van de hoogste universiteiten in Groot-Brittanië en hij doet volgt interessante opleidingen die Theresa interesseren.


Eigenschappen
Caylin: wild en moedig
Jo: vrolijk en sportief
Theresa: slim en gevoelig

Gevolg…
De meiden hebben het moeilijk om zich op de opdracht te concentreren en lopen de kans om ontslagen te worden door uncle Sam. Jo is bezig met Santino te versieren en intussen ontdekt Theresa dat ze op Patrick haar skileraar is. Doctor Eve nodigt Theresa uit voor een rondleiding in haar Château. Theresa is heel blij en neemt deze uitnodiging aan. Caylin en Jo gaan bij Kristals vriendje Rook op bezoek en ontdekken het mysterie door Kristals nieuwe liedje Eve of destruction. –Call it pain , call it knowledge, call it pain, call it college, it’s the world gone bad, it’ll make you sad, it’s a global reduction, called the eve of destruction…’ Caylin en Jo worden door Santino en Carlos ontvoerd die later slechteriken van doctor Eve zijn. Kristal blijk gevangen te zitten in doctor Eve’s Château. Patrick ontvoert Theresa omdat hij denkt dat Theresa voor doctor Eve werkt.
Patrick blijk ook een spion te zijn voor de zelfde maar Britse geheimdienst. Zijn echte naam is Richard en zijn baas is uncle Sams collega Jack. Samen met Richard gaat Theresa Doctor Eve’s Château en bevrijden Jo, Caylin en Kristal. De meiden verslaan doctor Eve en haar kwaadaardige plannen.


Nieuwtjes…
Dit verhaal speelt zich af in de V.S en Zwitserland Schnell is een verzonnen skioord, Kristal is een verzonnen prinses en alle personages en plaatsen zijn verzonnen, behalve Oxford university is een echte universiteit en een van de hoogste in Groot-Brittannië.
Er zijn nog meer delen van Spy girls o.a Als de bom barst, Vreemde capriolen en Cyber Swing.

Alle delen gaan over de meiden met hun opdrachten en Spy Girl power.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

E.

E.

Ze zijn geen 16 jaar maar 18 en 19 :)

14 jaar geleden