Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Moonstruck door Charles Ferro

Beoordeling 7
Foto van een scholier
Boekcover Moonstruck
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 431 woorden
  • 13 augustus 2004
  • 22 keer beoordeeld
Cijfer 7
22 keer beoordeeld

Boekcover Moonstruck
Shadow
Moonstruck door Charles Ferro
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Ik heb dit boek gekozen omdat: het me wel een spannend boek leek en wel een pakkend verhaal.

Mening van het boek: het boek was wel leuk. En wel leuk om te lezen.

Schrijver: Charles Ferro

Niveau boek: level 3, uitgevoerd op basis van 1200 woorden.

Tekenaar: Peter Bay Alexandersen.

Hoofdrol: Susan, een meisje dat geboren word als mens maar tijdens haar puberteit in een weerwolf veranderd.

Bijrollen: - Mike, vriendje van Susan dat door haar ( als weerwolf ) wordt aangevallen.

Geschreven uit 3e persoon.

Het verhaal vind zich plaats in deze tijd.
Titel verklaring: MoonStruck, Susan veranderd in een weerwolf door de volle maan.

Samenvatting:

Susan en Mike lopen van een schoolfeest naar huis, als ze bij het huis van Susan aan komen kussen ze elkaar gedag en loopt Mike weg, mike gaat via het park. Hij loopt door het park en plotseling hoort hij iets in de bosjes. Hij loopt verder en het geritsel gaat door, dan springt er iets uit de bosjes en valt Mike aan. Mike word even later wakker in het ziekenhuis en kan zich niet veel herinneren. Als Susan de volgende morgen wakker wordt en haar vader ziet, kijkt hij boos. Susan was de vorige avond om 3 uur pas thuis, al hoewel Susan zeker weet dat ze 12 uur thuis was, ze had de volle maan nog gezien en toen ze in bed lag was het iets over 12.
Als Susan voor de spiegel staat, ontdekt ze dat er haar op haar rug groeit. Als ze overal nog eens goed over na denkt, blijkt het dat Susan de “weerwolf” is die Mike heeft aangevallen. Dat verklaart ook de reden dat ze 3 uur pas thuis was en het haar dat op haar rug groeide bij volle maan. Als Mike en Susan gaan uitzoeken wat Susan nou eigenlijk is, komen ze tot een ontdekking. Vroeger toen de vader en moeder van Susan, Susan aan het “maken” waren was het zo dat als de vrouw 3x onder een vrouwlijk paard door loopt. Dan zou het kind makkelijk en zonder problemen opgroeien. Maar…. Het zou ook zo kunnen dat het kind geboren word als mens maar, later als ze ouder word een weerwolf. Elke keer als ze de volle maan ziet dan voelt ze zich aangetrokken zoals een soort magnet, en krijgt ze weer steeds opnieuw de beelden van die avond dat ze Mike aanviel en die volle maan. 25 dagen na de aanval op Mike voelt Susan 4 dagen van te voren dat ze weer… “een weerwolf” wordt. Als Mike haar niet tegen kan houden zou Susan (als weerwolf) hem waarschijnlijk weer aanvallen en misschien vermoorden….

REACTIES

C.

C.

ik heb een vraag weet je ook als het boek prijzen gewonnen heeft ?

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.