Kidnap and rescue door John Milne

Beoordeling 6.7
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 600 woorden
  • 20 augustus 2006
  • 58 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.7
  • 58 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1999
Pagina's
64
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover Kidnap and rescue
Shadow
Kidnap and rescue door John Milne
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Kidnap and rescue
Van John Milne

Hoofdstuk 1:
Aziz was een Arabische jongen van 19 jaar en studeert techniek. Aziz heeft veel vrienden en woont in Londen. Hij had 2 goede vrienden Tom en Sheila. Tom studeert ook techniek en Sheila toerisme. Ze vertelde wat ze de zomervakantie gingen doen en ze gingen naar Cornwall in het zuidwesten van Engeland daar zit een park die flamingopark heet. Ze gingen daar weken. Tom als kelner en Sheila ging met de kinderen werken daar. Aziz ziet een advertentie voor een Arabische prins. Zijn vrienden vertrouwden het niet maar hij ging toch bellen voor die baan.

Hoofdstuk 2:
Aziz belt op en moet om 2 uur naar flat 7 23a Fenton street Soho. De vrouw die daar was hete Mrs. Dempster en de man Mr. Brody. Aziz wordt de dubbelganger van de prins zijden ze en krijgt hij kreeg er 1000 pond voor. Hij neemt de baan. Hij leek toevallig precies op de prins. Mrs. Dempster en Mr. Brody gingen Bill de handlanger een instructie geven.


Hoofdstuk 3:
Tom en Sheila gingen liften. John nam ze mee. John gaat op bezoek bij een paar vrienden in Devon.De morgen daarop gingen ze naar Cornwall. Tom en Sheila waren daar voor 12 uur.De manager van flamingo park was Dave Morris. Ze hadden het weekend vrij en Tom was geïnteresseerd in de mijn die daar in de buurt zat maar het was te gevaarlijk om daar in te gaan. Ze gingen eerst lunchen en daarna gingen ze zwemmen.

Hoofdstuk 4:
Aziz pakte zijn kleren en ging naar Platform 14 op Euston Station om op Bill te wachten. Hij was onzeker en bang.Aziz reed met Bill weg.Ze gingen wat drinken en Bill had slaapmiddel in de koffie van Aziz gedaan. Hij viel in de auto in slaap. Hij had een nachtmerrie. Ze kwamen bij een huis waar Mrs. Dempster en Mr. Brody waren in Cornwall.

Hoofdstuk 5:
Aziz ontbeet en gooide de koffie met weer het slaapmiddel in een dode plant en werd naar zijn kamer gebracht door Mrs. Dempster. En hij ging de plannen afluisteren van Bill, Mr. Brody en Mrs. Dempster. Ze gaan prins Khalifa kidnappen. Bill moet naar Hayle naar het station daar moet hij iets in de koffie van prins Khalifa doen zodat hij in slaap valt en hij hem mee kan nemen. Aziz wordt dan verkleed als de prins naar Penzance gestuurd waar hij opgewacht door Jim Wood een vriend van de vader van de prins.Jim heeft de prins nog nooit gezien dus hij merkt het niet . Bill Mr. Brody en Mrs. Dempster vragen dan 2 miljoen pond voor de veilige terugkeer van koning Khalifa.

Hoofdstuk 6:
Aziz wordt door Mrs Dempster geroepen en legt aan hem het valse plan uit. Hij moet “zogenaamd” de prins beschermen door naar Penzance te gaan. Aziz ging in de tuin een rondje lopen en ging weer terug, er was toen niemand en hij ging op de kaart kijken er waren strepen op Tin Mine(de mijn vlak bij flamingo park) gezet. Daar gingen ze prins Khalifa heen brengen. Om 18:00 moest Aziz zich gaan omkleden en ze gingen naar Hayle station. Hij werd in de trein geduwd met een envelop met 1000 pond erin. Hij kwam erachter wat er allemaal gaande was.


Hoofdstuk 7:
Hij kwam in Penzance en kwam Jim Wood tegen en die vroeg of hij de prins was. Aziz voelde zich schuldig.Aziz zei nee en hij legde het verhaal uit aan Jim Wood. Ze gingen naar Tom en Sheila en Dave en ze gingen de prins redden.Ze gingen de kidnappers omsingelen. De kidnappers waren ontsnapt maar ze konden de Prins redden.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

H.

H.

Is se mooi

5 jaar geleden

Andere verslagen van "Kidnap and rescue door John Milne"