Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Five go to Demon's Rock door Enid Blyton

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
Boekcover Five go to Demon's Rock
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo | 418 woorden
  • 8 januari 2005
  • 39 keer beoordeeld
Cijfer 4.9
39 keer beoordeeld

Boekcover Five go to Demon's Rock
Shadow
Five go to Demon's Rock door Enid Blyton
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1. Het boek heet : De vijf op avontuur. 2. Het boek gaat over dat ze jo ontmoeten en dat george (georgina) werd ontvoerd en dat jo hun daar mee hielp. 3. De schrijver is Enid Blyton. 4. Het boek is vertaalt door J.H. Gever. 5. Het boek is geschreven in 2002. 6. De uitgeven is J.H. Gottmer. 7. Het boek heeft 159 blz. 8. Het verhaal speelt zich af in Kirrin Cottage en in het kasteel. 9. Het speeld af in deze tijd (moderne tijd) 10. De hoofdpersonen zijn : George,Jo,Dik,Timmy de hond,Julian.Annie. 11. karakters : George = snel op haar ziel getrapt,Jo = stoer.Timmy is een hond (lief),Julian = lui, Annie = verlegen en bangig en schikkig. 12. 13. Het verhaal is een feit want dit verhaal kan echt ook gebeuren dat er iemand word ontvoerd en Dat ze dat dan willen uit zoeken. 14. De taal is niet netjes dus echt al van de moderne tijd. 15.Ik heb voor dit boek gekozen om dat het me wel leuk leek want ik hou van spanning en dat vind ik heel erg leuk. En ook omdat me moeder dit had aan bevolen en ik had toen eigenlijk de flaptekst gelezen en leek dit boe me wel leuk. 16. Samenvatting: De vijf op avontuur. De Vijf brengen hun vakantie door in Kirrin. Op een nacht ziet Annie een gezicht achter het raam,en de volgende ochtend blijkt er ingebroken te zijn in oom Quentins studeer kamer. Tot overmaat van ramp worden George en Timmy ontvoerd! Is er verband tussen deze gebeutenissen? En welke rol heeft speelt het kleine zwervertje Jo in dit mysterie? Julian, dick en Annie storten zich vol overgave in een nieuw avontuur om hun nichtje en Timmy te redden uit de klauwen van de misdadige Red Tower en zijn mannen En Jo helpt natuurlijk dick het meest want ze heeft een oogje op die sterke dick. Maar het niet goed met Jo en george van het moment dat ze elkaar zagen hadden ze ruzie maar dit gebeurd wel allemaal op het strand voor George en Timmy werden ontvoerd. Maar Jo kwam er niet zomaar bij en George en Jo hadden ook dan niet meteen ruzie. Want Jo ging op een hoge rots boven hun zitten, En toen had ze een mand met pruimenpitten bij zich. Toen ze haar ontdekt hadden was er een tijdje later strijd tussen Dick en Jo want het was bekent bij de vijf dat Dick het verst kon spugen van allemaal vooral met pitten maar Jo had hem verslagen maar het maakten hem niet uit.

REACTIES

A.

A.

er staat the five go to the demons rocks maar t gaat over de vijf op avontuur?

12 jaar geleden

P.

P.

weten jullie ook misschien wat voor gerne deze boek heeft

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.